Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

0 ΔΟΞΑ Μ. 1-0 ΑΟΧ: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες

ΤΕΛΟΣ στην κοροϊδία από κάποιους "άσχετους" που έχουν κάνει τον ΑΟ Χαλκίς τσίρκο. Να αναλάβει πρώτα τις ευθύνες η διοίκηση. Έπειτα ο προπονητής ο οποίος από τη μία λέει ότι ο ΑΟΧ θα είναι στην 5άδα και από την άλλη χάνει από κάτι "χωριά". Έπειτα οι παίχτες που σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ! Όποιος δεν μπορεί να πάρει δρόμο....

Ρεπορτάζ: eviagoal
Η Χαλκίδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς σήμερα έκανε τη 3η συνεχόμενη ήττα της από τη Δόξα Μανωλάδας με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Δημητρίου παρότι ξεκίνησαν καλά το ματς και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο 12΄με τη κεφαλιά του Μπακομήτρου να αποκορούει εντυπωσιακά ο Καλλιακμάνης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν ο Γούρμος πλάσαρε εύστοχα τον Ντουμάνη. 
 Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον ΑΟ Χαλκίς που δεν μπόρεσε να απειλήσει εκτός από μια μοναδική ευκαιρία που έχασε με τον Σταματάκο να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. 
Οι "νερατζούρι" με την ήττα αυτή παρέμειναν σε θέση υποβιβασμού και είναι περιττό να τονίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο αγώνας με την Καλαμάτα αποκτά χαρακτήρα τελικού. 


Δόξα Μανωλάδας (Σ. Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος (82΄ Κυριαζόπουλος), Βατσής (60΄Βραχνής), Μελετίδης (70΄Μπαρμπαρούσης), Νιφορόπουλος, Γούρμος. 

ΑΟ Χαλκίς (Π. Δημητρίου ): Ντουμάνης, Αχείμαστος (78′ Επιτροπάκης), Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Στασινόπουλος (70′ Ζουζουλής), Βαλκάνος, Σπανός, Σταματάκος, Τσατσαρώνης.

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την Καλαμάτα, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδα. Και οι 2 ομάδες βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, με την Καλαμάτα να χάνει αυτή την αγωνιστική, απ' την τελευταία Λεβαντε με 1-0. Ο αγώνας θα είναι σημαντικός και για τις 2 ομάδες.



3ος όμιλος (9η αγωνιστική)
Ηρακλής Ψαχνών – ΠΑΟ Βάρδας 0-2
Βύζας Μεγάρων – Σπάρτη 0-0
Κανάρης Νενήτων – Παναργειακός 0-2
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Χαλκίδα 1-0
Παναρκαδικός – Λουτράκι 1-0
Λεβάντε – Καλαμάτα 1-0
Αιολικός – Ένωση Ερμιονίδας 4-1

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (9 αγ.):
1. Παναργειακός 22
2. Σπάρτη 18
3. Παναρκαδικός 17
4. Βύζας Μεγάρων 16
5. Παμβουπρασιακός 16
6. Δόξα Ν. Μανωλάδας 15
7. Αιολικός 14
8. Λουτράκι ΠΑΟ 13
9. Καλαμάτα 11
10. Χαλκίδα ΑΟ 10
11. Ερμιονίδας ΑΕ 9
12. Κανάρης Χίου 7
13. Ηρακλής Ψαχνών 6
14. Λεβάντε ΑΟ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: