Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

0 ΣΦΧ: Κυριακή 22/11 πάμε ΑΟΧ - Βύζας και μετά Κανήθου

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον Βύζα Μεγάρων, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», να είναι έξω από το στάδιο της Χαλκίδας στις 14:30, ώστε να μπουν μαζικά στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. 
Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΟ Χαλκίς, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να πάνε στο κλειστό Κανήθου, όπου ο Ηρακλής Χαλκίδας, αγωνίζεται με την ΕΑ Πατρών για το πρωτάθλημα βόλλεϊ της Α2 κατηγορίας. Οι φίλαθλοι θα αποχωρήσουν μαζικά από το στάδιο της Χαλκίδας για το κλειστό Κανήθου και όσοι δεν έχουν μέσο μεταφοράς, θα διευκολυνθούν αρκεί να ενημερώσουν τους υπεύθυνους του ΣΦΧ στην εξέδρα των οργανωμένων του σταδίου.
Δυστυχώς οι Αβαντίδες Χαλκίδας, για άλλη μία φορά, παίζουν εντός έδρας, στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού, την ίδια ώρα με τον ΑΟ Χαλκίς και έτσι δεν θα παραβρεθούμε για να στηρίξουμε σε αυτό τον αγώνα τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ
Σίγουρα ο αγώνας βόλεϊ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με την ΕΑ Πατρών την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 6 το απόγευμα έχει μεγάλη σημασία για την πορεία που έχει χαράξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αφού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής διεκδικεί το αήττητο και το 6 στα 6. 
Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και όλοι οι παίκτες και παίκτριες του συλλόγου του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ προσκαλούν και περιμένουν το φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει με την παρουσία του ως ... ο μεγάλος συμπαίκτης της ομάδας της πόλης μας στην πορεία προς την Α1. Φίλαθλε! 
Οι παίκτες μας περιμένουν την παρουσία σου και την βοήθειά σου! 

Όλοι μαζί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 6 το απόγευμα στο κλειστό Κανήθου! 

Όλοι μαζί μπορούμε ψηλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: