Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

0 ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΠΑΛΑΣΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ

«Ο ΑΟ Χαλκίς, προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της ομάδας, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Ευάγγελο Μπαλασάκη.»
Αυτή λοιπόν είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς, που βγήκε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στη συνεργασία του Μπαλασάκη με την ομάδα της Χαλκίδας.
Ο λόγος ήταν η πολύ κακή απόδοση του και οι γκέλες που πραγματοποίησε στον αγώνα της Κυριακής, στη Βάρδα με τον Παμβουπρασιακό, με αποτέλεσμα να ευθύνεται 100% στα 2 γκολ που δέχτηκε η ομάδα της Χαλκίδας και που υποχρεώθηκε σε ήττα (2-1). Ο Μπαλασάκης κατάφερε σε έναν αγώνα, να στρέψει τους φιλάθλους της Χαλκίδας, εναντίων του.



ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 1-1 ΑΟΧ (1:14)
Στο συγκεκριμένο γκολ που δέχτηκε από απ' ευθείας εκτέλεση, ο Μπαλασάκης, φαίνεται να καθαρίζει εύκολα τη φάση και να μπλοκάρει εύκολα. Για έναν περίεργο λόγο, η μπάλα περνάει με ευκολία ανάμεσα από τα χέρια του και κατευθύνετε στα δίχτυα.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 2-1 ΑΟΧ (1:38)
Στο δεύτερο γκολ ο Μπαλασάκης φαίνεται σαν να ξεχνάει το τέρμα και να χάνει το ταλέντο του. Μου θύμισε μία ταινία που είχα δει μικρός με τον Bugs Bunny και τον Michael Jordan (SPACE JAM) όταν κάτι εξωγήινοι καρτούνς είχαν κλέψει τις δυνάμεις και το ταλέντο των Charles Barkley, Patrick Ewing, Tyrone Bogues, Larry Johnson και Shawn Bradley για να παίξουν μπάσκετ με τους ήρωες της Warner Bros. Όποιος θυμάται αυτή τη ταινία θα θυμάται τον Barkley να χάνει από γυναίκες, η τις βολές του Ewing να πηγαίνουν κατευθείαν στην εξέδρα.
Εδώ λοιπόν ο Μπαλασάκης προσπαθεί να μπλοκάρει μία άψυχη σέντρα από παίχτη της Βάρδας. Έχοντας ολόσωστη θέση και το κατάλληλο άλμα, ο Μπαλασάκης κάνει ένα μπλοκάρισμα, πιο ερασιτεχνικό και από ερασιτέχνη. Δεν μπλοκάρει τη μπάλα αλλά την πιάνει ίσα ίσα για να πέσει μπροστά του. Ο Μπαλασάκης δεν ξαναμαζεύει τη μπάλα αλλά βρισκόμενος μπροστά από έναν αμυντικό τη Χαλκίδας, αντί να πέσει να του τη μαζέψει από τα πόδια και ενώ βλέπει να έρχεται ο επιθετικός της Βάρδας, κάθετε και κοιτάει με αποτέλεσμα να πάρει ο αντίπαλος παίχτης τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Ακόμα και σε εκείνο το σημείο, ο Μπαλασάκης δεν πέφτει αλλά κυνηγάει τον επιθετικό από πίσω, σαν να παίζει κυνηγητό. Τραγικό...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Όπως και να 'χει ο Βαγγέλης Μπαλασάκης, κι ενώ είχε την στήριξη των φιλάθλων την πρώτη φορά που φήμες ήθελαν τη διοίκηση να θέλει να τον απομακρύνει (δείτε ΕΔΩ), ο ίδιος μπήκε με μαύρα γράμματα στην ιστορία του ΑΟ Χαλκίς, καθώς η απόδοση του και τα αστεία γκολ, όχι μόνο έκανε μία πόλη να το βρίζει, αλλά είναι και κάτι το οποίο θα τον στιγματίσει στη μετέπειτα καριέρα του.
Για μας πάντως ο Βαγγέλης, είτε φεύγει από τη Χαλκίδα με εχθρούς, είτε με φίλους, θα του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: