Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

0 ΑΟΧ: Χάλια η κατάστη, κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν

Πυρ και μανία ήταν τη Δευτέρα το πρωί οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς που έκαναν ευθεία επίθεση κατά του Πέτρου Δημητρίου, ο οποίος όμως επιμένει ότι η Χαλκίδα στο τέλος θα βρίσκεται στην πεντάδα! Ελπίζοντας βέβαια να εννοεί την πρώτη πεντάδα κι όχι την …τελευταία. Γιατί τούτη τη στιγμή ο ΑΟΧ βρίσκεται στην τελευταία πεντάδα και το ματς με τη Μανωλάδα είναι …κομβικό.
Πάντως όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι ο Βύζας έκανε «ματ» στα σχέδια του Δημητρίου, εγκλωβίζοντας τον Σταματάκο που προφανώς δεν πήρε εντολή προκειμένου να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο. Η Σπάρτη ήρθε στο Στάδιο για να παίξει ανοικτά και ο Σταματάκος βρήκε χώρους κι έκανε πάρτι. Σε κλειστές άμυνες όμως, όπως αυτή του Βύζα, είναι και θέμα προπονητή να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα, όταν αυτός «στραβώνει» για τον ΑΟΧ. Ρε μήπως να γίνω κι εγώ προπονητής;
Η ομάδα αλλά και ο Δημητρίου χθες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Επίσης και για τον Σκάρο δεν υπήρχε πουθενά στο ρεπορτάζ -πριν το ματς- με τον Βύζα, ότι ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας. Όπως και για τον Γκιτσάλη, η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τα «έσπασε» με την ομάδα, ωστόσο η Χαλκίδα δηλώνει ότι κι αυτός είναι …μόνιμος τραυματίας. Σε λίγο θα βγει ο Τόλιας και θα πει ότι είναι τραυματίες και οι …Μαρίνου και Νικλητσιώτης! Σήμερα μπορεί να δούμε και τον Μπαλασάκη στη προπόνηση, εμένα πλέον δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο, δηλαδή πραγματικά είμαι έτοιμος για όλα.
Δεν αδικώ κάποιους από εσάς που είχατε επιφυλάξεις για το εάν το ενδιαφέρον του Στούπα ήταν υπαρκτό ή όχι, αλλά επειδή γνωρίζω καλά ότι ήταν υπαρκτό (αρκεί να δήλωνε παραίτηση ο Τόλιας), η Χαλκίδα έχασε την ευκαιρία της ζωής της. Ο Τόλιας που δεν θέλει το κακό της Χαλκίδας αλλά όμως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και ταλαιπωρεί και την ομάδα και τον εαυτό του. Τώρα θα το υποστεί όλο αυτό που συμβαίνει.
Ο λαός λέει ότι …το γινάτι βγάζει μάτι. Και το πρόβλημα της Χαλκίδας δεν είναι αν έκανε λάθος ο Μπαλασάκης, αν έκανε λάθος ο Ντουμάνης, ή αν έκανε λάθος ο Τσούπρος στο μαρκάρισμα στο πρώτο γκολ του Βύζα. Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι, ο Κοτσάτος είναι παρελθόν (όχι ότι ήταν ποτέ και «παρών») αλλά εξακολουθεί να κουβαλάει τον τίτλο του προέδρου του ΑΟ Χαλκίς και το παραπάνω είναι προσβολή για την ιστορία της ομάδας. Πρέπει να παραιτηθεί επίσημα … Έπρεπε από την Κυριακή...

Γιάννης Τρυφωνίδης (eviatem)

Δεν υπάρχουν σχόλια: