Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

1 ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΟΤΣΑΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΣ ΤΗΣ 21/12

Ησυχία... η πόλη κοιμάται... η μάλλον κάποιοι δεν θέλουν να ξυπνήσουν!!! Ο Τόλιας έγινε ήρωας!!! Ναι ο Τόλιας!!! Αυτός που έφερε έναν εφοπλιστή Κοτσάτο το καλοκαίρι και είπε πως θα επενδύσει στον ΑΟΧ και θα βάλει χρήμα! Ποιος;;;; Αυτός δεν ήταν στον ερασιτέχνη της ΑΕΚ και είχε φάει ξύλο από τους Original 21;;; (Δείτε ΕΔΩ!) Τα ίδια δεν έλεγε για τον ερασιτέχνη και μετά ζήταγε να βάλουν οι άλλοι λεφτά;;;; ΩΩΩ ΝΑΙ!!!! Αυτός είναι!!! Αυτόν έφερε ο Τόλιας!!! Και αυτόν κάτι τυπάκια χθες έκαναν ήρωα!!!!
Εμείς λοιπόν θα γράψουμε τα δικά μας σχόλια από τότε που ξεκίνησε ο Κοτσάτος, να αναλάβει τον ΑΟ Χαλκίς, μέχρι και τα όσα είδαμε στη χθεσινή γενική συνέλευση!

ΤΟΛΙΑΣ - ΚΟΤΣΑΤΟΣ
Ξεκινάμε με κάτι που αρχίσαμε! Ο Τόλιας έγινε ήρωας! Λογικό είναι! Είναι ο μόνος που τρέχει και είναι το ΜΟΝΟ που του αναγνωρίζουμε!!! ΑΛΛΑ!!! Ο άνθρωπος στην αρχή έφερε μία απάτη!! Έρχετε 21 Δεκεμβρίου να μας πει επίσημα ότι ο Κοτσάτος δεν μπορεί (το είχε πει ανεπίσημα μία εβδομάδα πριν) ΚΥΡΙΕ ΤΟΛΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΤΣΑΤΟΣ;;;; Τώρα ήρθαν τα προβλήματα για εκείνον;;; ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Τα προβλήματα ήρθαν από τον Αύγουστο.
- Κύριε Γιώργο σε εκτιμώ! Δεν έχω τίποτα μαζί σου! Είσαι ο μόνος που τρέχεις.... ο ΑΟΧ κρατιέται από εσένα.... ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!! Ενώ απ' τον Αύγουστο ξέρεις ότι ο Κοτσάτος βγαίνει OFF, ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Βγαίνεις όλους να τους καθησυχάσεις!!! Γιατί τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα!!! Απ' τον Αύγουστο...!!! Όταν οι παίχτες τον Αύγουστο δεν πληρώθηκαν! Όταν οι ποδοσφαιριστές απ' τον Σεπτέμβρη δεν είχαν να φάνε! Όταν ζητούσατε στο πρώτο παιχνίδι από τους φιλάθλους να κολλάνε αφίσες γιατί δεν είχατε λεφτά ούτε για αφισοκολλητή! Και τους τη λέγατε που δεν το κάνανε! Η μάλλον τα προβλήματα ξεκίνησαν από τότε που ΕΣΥ και ο ΚΟΤΣΑΤΟΣ πήρατε μία υγιή ομάδα και υποσχεθήκατε ψέμματα, ενώ ο Κοτσάτος και η εταιρεία του, χρωστούσε εδώ και πολλά χρόνια!! Τι δεν το ήξερες;;; Ούτε ότι ο Κοτσάτος έχει φάει ξύλο απ' την Original δεν ήξερες;;;; Άμα δεν ήξερες να μην ανακατεβώσουν!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΩΡΑ!! ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΟΧ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΖΕΙ ΤΩΡΑ!!!! ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ!!!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΠΟΤΕ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟΧ!!!!  Γιατί εμείς μπορούμε άνετα να πούμε ότι έβαλες τον Κοτσάτο για να διοικήσεις μόνος σου τον ΑΟΧ από "ψώνιο"! ΟΚ άντε να μας διαψεύσεις!!!!

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ
Ανεπίτρεπρο! Έδιωξαν τον Τσατσαρώνη απ' τη χθεσινή Γενική Συνέλευση με τη δικαιολογία ότι και καλά απαγορεύεται να είναι ποδοσφαιριστές σε Γενικές Συνελεύσεις! ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ;;;; Τα παιδιά δεν έχουν να φάνε, έχουν κάνει απεργία, έχουν αγωνία για το μέλλον τους και η διοίκηση τους διώχνει!!! Διώξτε τους και απ΄την ομάδα και στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα να παίξει σέντερ μπακ ο Κοτσάτος και σέντερ φορ ο Τόλιας!!! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΙΑ

Κάποιοι από τους φιλάθλους (μερικοί από αυτούς δεν έχουν πατήσει φέτος σε κανέναν αγώνα), ήταν χθες με τον Τόλια και ειρωνεύτηκαν επειδή δεν ήρθε κανείς να τον βοηθήσει! ΝΑΙ δεν ήρθε επειδή κανείς δεν θέλει να βοηθήσει τον Τόλια, αλλά τον ΑΟΧ! Αυτοί κάνουν ήρωα τον Τόλια που πήρε μία υγιή ομάδα και την κατέστρεψε! Που απέκρυβε 4 μήνες την αλήθεια!!! Του έλεγαν Γιώργο προχώρα!!! ΝΑΙ Γιώργο προχώρα!!! Έχεις ακόμα λίγο να καταστρέψεις την ομάδα!!! Και μετά λέτε να ήμαστε όλοι ενωμένοι για τον ΑΟΧ!!!

Ο ΤΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Επί δύο μήνες υπάρχουν σενάρια για νέα διαδοχή της ομάδας! Ο Τόλιας έλεγε πως δεν δίνει την ομάδα τσάμπα και ζητούσε λεφτά! Χθες είπε ότι δεν θέλω αντάλλαγμα.... ΧΘΕΣ;;;;; Ωραία τώρα που η ομάδα έφτασε εκεί που έφτασε τώρα δεν θέλει το αυτονόητο... ΗΡΩΑΣ!!!!!! Ελπίζουμε να μην μπλοφάρει...

ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟΛΙΑΣ (;!)
Για το σκηνικό που άφησε έξω τον ΣΦΧ μίλησε μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά». Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δήμας τα "έψαλε" στον Τόλια που στον αγώνα με το Λουτράκι, άφησε μέλη του ΣΦΧ έξω απ' το γήπεδο, επειδή τον είχαν βρίσει στον προηγούμενο αγώνα, λες και η ομάδα ανήκει στον Τόλια. Ο ίδιος είπε "ψέμματα" ότι είπε να μπουν τα άτομα μέσα με 5 ευρώ εισιτήριο!!!! Ο Δήμας επίσης ζήτησε απ' τον Τόλια να βγουν εισιτήρια με 5 ευρώ και ο Τόλιας τον ειρωνεύτηκε και τον χλεύασε! Ο Δήμας ανέφερε πως υπάρχουν άνεργοι και μαθητές που δεν μπορούν να δίνουν 10 ευρώ και εκεί πέταξε την ηλιθιότητα ο Τόλιας και είπε "ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ"! Κρίμα που δεν βρέθηκε εκείνη την ώρα κανείς να του σκάσει μία σφαλιάρα διότι το να λες ότι είσαι άνεργος και να έχεις επιχειρήσεις, αυτό είναι ειρωνεία και υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων όσων ήταν εκεί παρόντες! Ο Τόλιας δεν θέλει να βγάλει εισιτήρια ανέργων - μαθητών - φοιτητών στα 5 ευρώ!!! Γι αυτό και στα επόμενα παιχνίδια, μαζευτείτε 100 - 200 άτομα και εκπροσωπήστε μία πόλη 120000 κατοίκων!!! Ο ΤΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΛΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ!!! 


ΖΗΤΗΣΑΝ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Στην ίδια κουβέντα για τα εισιτήρια, εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του Μιχάλη Δήμα για τις ακαδημίες. Στον αγώνα με το Λουτράκι, εκεί που ο Τόλιας έριξε πόρτα σε μέλη του ΣΦΧ έγινε ένα άλλο περίεργο σκηνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο (ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ) 3 παίχτες απ' την ακαδημία του ΑΟ Χαλκίς, πήγαν να μπουν στο γήπεδο και τους ζήτησαν εισιτήριο. ΌΧΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΤΩΝ 5, ΑΛΛΑ 10 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!! ΡΕΣΙΤΑΛΛΛΛΛ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑΣ!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ!!!!!! Ελπίζουμε μόνο στο επόμενο αγώνα των ακαδημιών του ΑΟ Χαλκίς, να μη ζητηθούν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, να πληρώσουν είσοδο για να παίξουν!!!! ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟΧ!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ο Τόλιας άφραγκος χωρίς βοήθεια, να είναι ο ήρωας που μένει μόνος του!!!!
Οι φίλαθλοι σε διχασμό! Αρκετές "φιλικές" λογομαχίες, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης!!!
Ενδιαφέρον από κανέναν!!! Όσοι θέλουν, πέρα από τη πλάκα, ας πάνε τη Δευτέρα να μιλήσουν!!!!
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ξανά Γενική Συνέλευση στις 18:00!!!
Άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτή τη μιζέρια!!!
Ο ΑΟΧ δεν αξίζει τέτοια κατάντια!!!
Όσοι ενδιαφέρονται ας έρθουν τη Δευτέρα!!! Ο ΤΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!
Ελπίζουμε να έρθει κάτι καλύτερο!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι Φιλαθλοι Χαλκιδείς......προς ενημερωση σας, εχει εκδηλωθει ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για την αναληψη των υποχρεωσεων του ΑΟ Χαλκιδα απο επενδυτη.
Η ομαδα θα ενισχυθει με παικτες απο το εξωτερικο.
Οι ανθρωποι περιμενουν τη Γενικη Συνελευση της Δευτερας για να ξεκαθαρισει το τοπιο στα διοικητικα της ομαδας τα οποια απ' οτι φαινεται θα καθορισουν και το μελλον της, και να παρουν το ΟΚ απο τους ανθρωπους που ΑΓΑΠΟΥΝ την ομαδα σας για να ξεκινησουν.
Τα παραπανω ειναι απολυτως αληθη....Ισως ποτε να μη μαθετε περισσοτερα, αλλα μονο οταν.....τα δειτε να γινοννται.....πραγματικοτητα.
Καλη Χρονια με Υγεια και Επιτυχιες για ολους σας !
Το αξιζετε....