Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

0 ΑΟΧ: Αύριο, 13/2 - 15:00, φιλοξενεί τον Κανάρη στο στάδιο

Μετά από αναβολές 2 σερί αγωνιστικών, το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής συνεχίζεται και ο ΑΟ Χαλκίς, αύριο 13 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενήσει τον Κανάρη Χίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Χίο, οι 2 ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Ο Κανάρης βρίσκεται στην 12 θέση και ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος είναι στην 7η θέση μαζί με Ερμιονίδα και Λουτράκι, θέλει μόνο τη νίκη στον αυριανό αγώνα, ώστε να απομακρυνθεί περισσότερο απ' τη ζώνη του υποβιβασμού και να ανέβει σε υψηλότερη θέση.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Μπαλογιάννης, με βοηθούς τους Λυκούργο Τσολακίδη και Χρήστο Μητρόπουλο, απ' τον σύνδεσμο Αθηνών. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου απ' τον σύνδεσμο Βοιωτίας. 
Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι στα 10€, ενώ από αυτήν την αγωνιστική και μέχρι του τέλους του πρωταθλήματος θα διατίθενται και εισιτήρια των 5€ για φοιτητές, άνεργους και στρατευμένους με την επίδειξη της στρατιωτικής-φοιτητικής ταυτότητάς τους ή την κάρτα ανεργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: