Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: 14/2 φιλοξενεί Ατρόμητο για το Κύπελλο

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, οι Αβαντίδες Χαλκίδας θα φιλοξενήσουν στα πλαίσια της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, τον Ατρόμητο Αθηνών, στις 15:00, στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού.
Η γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας, μέχρι στιγμής είναι ανίκητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας εξασφαλίσει και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία. Ο Ατρόμητος αγωνίζεται στην Α' Εθνική και ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι φίλαθλοι καλούνται να δώσουν βροντερό παρόν σε αυτό τον αγώνα, καθώς ο στόχος των Αβαντίδων είναι να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στο φετινό κύπελλο Ελλάδος. Μπορεί οι 2 ομάδες να έχουν διαφορά κατηγορίας, όμως το φετινό επίπεδο των Αβαντίδων, αν και βρίσκονται στη Β' Εθνική, είναι πολύ υψηλό και ο αγώνας θα είναι πολύ δυνατός.
Για τις Αβαντίδες, εμφανίστηκε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού ο προπονητής Θανάσης Πύθουλας αρρώστησε και είναι αμφίβολο αν θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Εμείς του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα σιδερένιος για να είναι την Κυριακή στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας της Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: