Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

0 AOX ΝΕΩΝ: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά ΕΠΣΕ 2015-16

Δεν τα κατάφερε να πάει στον τελικό νέων ΕΠΣ Ευβοίας ο ΑΟ Χαλκίς, καθώς χθες, Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου, η ομάδα νέων της Χαλκίδας, ηττήθηκε με 1-0 απ' τον AO Αίολος/ΑΟ Ζαράκων, στο γήπεδο του Γυμνού. Η ομάδα της Χαλκίδας, η οποία είναι η περσινή κάτοχος του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Ευβοίας, αποκλείστηκε στα ημιτελικά και έτσι στον φετινό τελικό νέων, θα αγωνιστούν ο ΑΟ Αίολος/ΑΟ Ζαράκων με τον Αστέρα Βατώντα/ΑΟ Νέας Αρτάκης. 

Ρεπορτάζ από eviateam:
Στο Α’ ημίχρονο η Χαλκίδα έχασε δύο ευκαιρίες -στο 35′ και στο 36′- με τους Μπασινά και Θοδ. Ντεγιάννη, αλλά ο Στ. Καλλιοντζής κατέβασε τα ρολά. Στο 37′ και στο 40′ όμως, ο Αίολος/Ζάρκα «άγγιξε» το γκολ -ισάριθμες φορές- με τον Μπράχα. Στην πρώτη περίπτωση, ο στράικερ των «πράσινων» με ευθύβολο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τζουβάρα, ενώ λίγο αργότερα έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ. 
Στην επανάληψη η Χαλκίδα διατήρησε μία υπεροχή, ωστόσο ήταν ανούσια και είχε προβληματική ανάπτυξη. Στον αντίποδα, ο Αίολος/Ζάρκα με συμπαγής άμυνα, τον Πάλλη να …οργώνει στο κέντρο και αντεπιθέσεις …φωτιά, θα μπορούσε να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ (δύο φορές -πάλι- ο Μπράχα βγήκε απέναντι από τον Τζουβάρα, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του γκολκίπερ του ΑΟΧ). Οι Χαλκιδέοι έχασαν μία μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό της επανάληψης με τους Ντούρμα και Μπασινά (έδιωξε ο Καλλιοντζής). Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο Γιώργος Ντόβολης με συρτό σουτ στη γωνία του Τζουβάρα άνοιξε το σκορ κι έκανε το 1-0. Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΧ πίεσε για την ισοφάριση, είχε και δοκάρι με τον Σταμέλο στο 73′ (τα παιχνίδια των Νέων διαρκούν 80 λεπτά), αλλά οι «νερατζούρι» δεν τα κατάφεραν. Υπενθυμίζεται ότι η Χαλκίδα είναι η κάτοχος του τίτλου, αλλά δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί το στέμμα της.

ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ/ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ (Μπ. Γεωργίου): Καλλιοντζής Στ., Παπαγεωργίου, Γλυκός, Πέππας Γιωρ., Παναγιώτου Νικ., Μαντασάς Σπ., Πάλλης, Σπανός, Ντόβολης, Μαντασάς Βασ., Μπράχα./ Καλλιοντζής Γιωρ., Παναγιώτου Ι., Μαρίνο Χόχα, Σαμαρτζής, Πέππας Γ., Φωτόπουλος, Θεοδώρου. 
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Μιχ. Μαύρος): Τζουβάρας, Σταμέλος, Λινάρδος, Καρβελάς, Ντεγιάννης Θοδ., Βελής, Μαρινάκης, Ντεγιάννης Κων., Καρυστινός, Μπασινάς, Ντούρμας Χρ./ Αφράτης, Τερερές, Καρβούνης, Πριόνας, Λεβάκης, Παράκατης, Νικολάου.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Δεν υπάρχουν σχόλια: