Σάββατο 30 Απριλίου 2016

0 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟΧ: Έδωσαν φιλικά με ΑΟ Χαϊδαρίου και Ολυμπιακό Χαλκίδας

2 φιλικά πραγματοποίησαν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Χαλκίς, μέσα στο μήνα. Στις 11 Απριλίου, αγωνίστηκαν στην Αθήνα με αντίπαλο τους παλαίμαχους του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου ηττήθηκαν με 2-1, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη. 27 Απριλίου, έπαιξαν το καθιερωμένο ετήσιο πασχαλιάτικο φιλικό αγώνα με τον συμπολίτη Ολυμπιακό Χαλκίδας, όπου νίκησαν με 3-0, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Για τα 2 αυτά φιλικά, εξέδωσαν τις παρακάτω ανακοινώσεις.


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 3-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αυλωνίτης (ΑΟΧ), Κατσικούλης (ΟΣΦΧ),
σε μία selfie του φιλικού
Το Διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων του ΑΟ Χαλκίς, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το ΔΟΑΠΠΕΧ, την πρόεδρο Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της, για την κατανόηση που δείχνουν για τα παιχνίδια των παλαιμάχων και την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου Χαλκίδας για τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ Χαλκίς - Ολυμπιακός Χαλκίδας. Για την ιστορία οι παλαίμαχοι του ΑΟ Χαλκίς νίκησαν με 3-0, με σκόρερ τους Β. Μπόκαρα, Α. Στυλιαρά  και Ν. Φαράντο. Έκπληξη για τους παλαίμαχους, η καινούρια "κυανόμαυρη" εμφάνιση με την οποία αγωνίστηκαν. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο. 


ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2-1 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

2 ΑΟΧ (Χαλκίδας και Χαϊδάρι) έδωσαν το μήνυμα τής αλληλεγγύης, σεβασμού, φιλοξενίας, ευγενούς άμιλλας και του "ευ αγωνίζεσθε", στο μεταξύ τους παιχνίδι πού έγινε στο "Τ. Χαραλαμπιδης". Ήταν ένα ποδοσφαιρικό ματς αντάξιο της ιστορικότητας των δυο συλλόγων με πολλές φάσεις, περίτεχνες ενέργειες αλλά κυρίως το σεβασμό μεταξύ των παικτών πού στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αντίπαλοι με διαφορετικό σκοπό στο γήπεδο. Στον αγώνα αυτό λοιπόν αναβίωσαν οι "επαγγελματικές" αναμετρήσεις του παρελθόντος αλλά εκφράστηκε σε μεγάλο βαθμό και αναδείχθηκαν οι έννοιες και αρετές πού πρέπει να διακρίνουν τους αγώνες μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών!!! Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και ο Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ τίμησε με πλακέτα την μεγάλη μορφή του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο κύριο Μαστραντωνά Σταύρο! Μετά την λήξη του αγώνα παρατέθηκε γεύμα στο Ρακόμελο! Οι βετεράνοι του ΑΟ.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ευχαριστούν ολόκαρδα την αποστολή του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ,εύχονται υγεία και καλή αντάμωση στο μέλλον!!!!Για την ιστορία το αποτέλεσμα του αγώνα 2-1 υπέρ του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ! Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία ο Τζιάκας Λ. με βοηθούς τούς Σταρενιο Κ. και Καραγιαννη Κ.

Α.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙ (Καραβιτης Π.-Μπερνιδακης Δ.): Δαμαλιδης, Χιου, Δημουδης, Χλωρος, Δροσος, Θεοφιλοπουλος, Αποστολοπουλος, Λαγος, Μητσακης, Μηλιωνης, Μπαρκογλου, Χατζηδακης, Χ. Κων/νου, Τονι, Κιουρκος Γ., Σταθοπουλος, Γιαννακοπουλος, Βουρλουμης, Λυμπερης.
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑ (Δεληγιαννης): Βιργιωτης, Αναγνωστου, Παπαδημητριου, Τοκπασιδης, Αυλωνιτης, Ταυταριδης, Μπετσας, Στυλιαρας, Ζερβας, Αναγνωστου, Κεραμιδας, Μαστραντωνας, Βλαχος, Σκονδρας, Ξευτερακης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: