Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

0 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1

Μετά τις Αβαντίδες Χαλκίδας (γυναικείο ποδόσφαιρο) και τον Ηρακλή Χαλκίδας (βόλλεϊ), άλλη μία ομάδα της Εύβοιας, προβιβάστηκε στις μεγάλες κατηγορίες. Ο Γυμναστικός Κύμης στο μπάσκετ, με 6 σερί προβιβασμούς (ξεκίνησε πριν 6 χρόνια στο Γ' Τοπικό), έγραψε μία χρυσή σελίδα στον Αθλητισμό της Εύβοιας, καθώς το Σάββατο 21 Μαΐου, νίκησε στη Κύμη τον Φάρο Κερατσινίου με 67-56, καταλαμβάνοντας την 1η θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1 κατηγορία. 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Γυμναστικό Κύμης, για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. 6 σερί ανόδους και μέσα σε 6 χρόνια από Γ' τοπικό στην Basket League (Α1), είναι κάτι σπάνιου που βλέπουμε και είναι χαρά μας να το βλέπουμε σε μία ομάδα του νομού μας, Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Γυμναστικό Κύμης! 
Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας εδώ στη Χαλκίδα, που αντί να πάρουν μία γνήσια ομάδα της Χαλκίδας όπως η ΑΓΕΧ (η γνήσια όχι η ιμιτασιόν που αγωνίζεται τώρα στην ΕΣΚΑΣΕ), κάθονται και παρακαλάνε την κάθε Καλλιθέα και την κάθε Κηφισιά για να δούμε ομάδα της Χαλκίδας στην Α1 κατηγορία. Λες και δεν μπορούμε να ανεβάσουμε μία δικιά μας ομάδα.
Άντε με το καλό να ανέβει και ο ΝΟ Χαλκίδας στην Α1 πόλο, να έχουμε του χρόνου 4 ομάδες της Εύβοιας (3 της Χαλκίδας), στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: