Σάββατο 21 Μαΐου 2016

0 300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Το όνειρο των φιλάθλων της Χαλκίδας για κατασκευή ηλεκτροφωτισμού, δημιουργία στεγάστου στις εξέδρες, αλλά και ανακαίνιση των αποδυτηρίων του δημοτικού σταδίου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς για την αναμόρφωση του θα διατεθούν 300.000 ευρώ. 
Για τα παραπάνω έργα υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ δήμου Χαλκιδέων και περιφέρειας στερεάς Ελλάδας και οι εργασίες αναμένεται να δημοπρατηθούν άμεσα. 
Η σύμβαση επικυρώθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου του 2016 και από το δημοτικό συμβούλιο και η έδρα του ΑΟ Χαλκίς σε λίγους θα αλλάξει όψη και θ' αποκτήσει σύγχρονη μορφή όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, κάνοντας παράλληλα ένα αίτημα χρόνων πραγματικότητα. 

Πηγή: eviagoal

ΣΧΟΛΙΟ: Μόνο με φώτα και ένα σκέπαστρο δεν αλλάξει όψη το παλαιολιθικό δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Αν δεν γίνουν σοβαρά έργα, θα παραμείνει ότι πιο παλιό και άθλιο έχει αυτή η πόλη για γήπεδο. Το γήπεδο θέλει και άλλες εξέδρες, θέλει και σουλούπωμα εξωτερικά, θέλει... θέλει.. θέλει δεν ξέρω κι εγώ τι θέλει. 
Φυσικά να σχολιάσουμε και το ότι ποτέ δεν μάθαμε τι έγιναν τα 3.000.000 ευρώ που είχαν πει κάποτε ότι είχαν δοθεί για έρευνα, ώστε να το γήπεδο να γίνει 25.000 θέσεων. Φυσικά θα ήταν κάτι το οποίο θάφτηκε και είχε ει ποθεί υπό τη δημαρχία του Θανάση Ζεμπίλη.
Σαφώς και δεν ονειρευόμαστε, ούτε ζητάμε εν κρίση να δούμε ένα Ολυμπιακό Στάδιο στη πόλη μας. Εμείς είχαμε κάνει την παρακάτω έρευνα που ποτέ δεν μάθαμε τι απέγιναν όλες αυτές οι υποσχέσεις και τα υποτιθέμενα λεφτά που δόθηκαν. Διαβάστε στο παρακάτω link, το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει το 2014 και είχαμε γράψει γι αυτό το θέμα συγκεντρώνοντας αρχεία 5 ετών. 7 χρόνια μετά και απαντήσεις δεν πήραμε....


http://chalkidafans3.blogspot.gr/2014/04/2009-14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: