Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

0 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11-13 ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Νίκη και ξύλο στην κερκίδα

Δύσκολη νίκη πήρε ο ΝΟ Χαλκίδας, χθες, Κυριακή 19 Ιουνίου, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, στο κολυμβητήριο Χαλκίδας. Ο τυπικά φιλοξενούμενος ΝΟΧ, είχε 4 σημαντικές απουσίες και έτσι το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, φέρνοντας και πολλά νεύρα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα του κολυμβητηρίου Χαλκίδας.
Ισόπαλο έληξε το πρώτο 8λεπτο με το Περιστέρι να προηγείται 1-3 και τον ΝΟΧ να ισοφαρίζει 3-3. Στο 2ο 8λεπτο και οι δυο ομάδες σημείωσαν από δύο γκολ και έφθασαν στο 5-5. Στο 3ο 8λεπτο 4 γκολ για τον ΝΟΝ, 4 και για το Περιστέρι ισόπαλο το ματς με 9-9. Στο 4ο 8λεπτο ο ΝΟΧ κατάφερε να καθαρίσει τον αγώνα με 4-2 και συνολικό σκορ 13-11. Τα τεντωμένα νεύρα έφεραν επεισόδια στις κερκίδες όπου χρειάστηκε ακόμα και να διακοπεί ο αγώνας, ενώ είχαμε και αποβολές, με αποτέλεσμα ο ΝΟΧ να παίξει στο τέλος του αγώνα με 6 παίχτες. 
Το ντέρμπι στιγματίστηκε από επεισόδια στην κερκίδα και για περίπου 5 λεπτά επικράτησε χαμός, με αποτέλεσμα να διακοπεί μέχρι και ο αγώνας. Ευτυχώς χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά (τα επεισόδια έλαβαν χώρα λίγο πριν ξεκινήσει το τέταρτο 8λεπτο). Στην κερκίδα βρέθηκαν και Περιστεριώτες, μαζί με τους Χαλκιδέους φιλάθλους. Κουβέντα στην ...κουβέντα τα ...όρια ξεπεράστηκαν με αποτέλεσμα οι Χαλκιδέοι να πιάσουν στα χέρια τους Περιστεριώτες. Από την πισίνα πετάχτηκε σαν ελατήριο στην κερκίδα ο πολίστας του ΝΟΧ Νίκος Μερκουριάδης για να προστατέψει όπως ανέφερε τη γυναίκα και το παιδί του που βρισκόντουσαν στο κολυμβητήριο για την παρακολούθηση του ματς. Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να υπάρξει σχετική μέριμνα και οι φίλοι του Περιστερίου να καθίσουν στην απέναντι κερκίδα απ' αυτή που συνήθως κάθονται οι Χαλκιδέοι. Να σημειωθεί ότι οι Νίκος Μερκουριάδης και Αντώνης Τρίκκας αποβλήθηκαν από το ματς (το φύλλο αγώνα "καίει" τον Τρίκκα για τον λόγο ότι έβρισε, γεγονός που καταγράφηκε από τους διαιτητές).
Τα γκολ του ΝΟΧ σημείωσαν οι Αληχανίδης 6, Μπουρνάζος 4, Αλαφάκης 1, Κοκκάλας 1, Νικ. Μερκουριάδης 1.
Την Κυριακή 26 Ιουνίου, ο ΝΟ Χαλκίδας θα φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο Χαλκίδας τον Απόλλων Σμύρνης. Με νίκη η ομάδα της Χαλκίδας, έχει ελπίδες να περάσει απευθείας στην τελική φάση για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, αλλιώς θα πάει σε μπαράζ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση ανόδου.



ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: