Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

0 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2015-16

Πραγματοποιήθηκε η φετινή μας ψηφοφορία, όπως και κάθε χρόνο, από τους φιλάθλους της Χαλκίδας και τη σελίδα μας (chalkidafans3.blogspot.gr), για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου (2015-16). Ο καλύτερος φετινός ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ, αναδείχθηκε απ' τους φιλάθλους της Χαλκίδας, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καραμπάς με 28%. Στη 2η θέση, ακόμα ένας αμυντικός (και πως να μην είναι αμυντικοί οι 2 πρώτοι καθώς ο ΑΟΧ είχε φέτος μαζί με την πρωταθλήτρια Σπάρτη την καλύτερη άμυνα), ο Δημήτρης Τσατσαρής με 22%. Πολύ κοντά στον Τσατσαρή και ισόβαθμοι στην 3η θέση, αναδείχθηκαν ο πρώτος σκόρερ της ομάδος, Νίκος Σταματάκος και ακόμα άλλος ένας αμυντικός, ο Κώστας Τσούπρος, που μοιράστηκαν από 21%. Αυτοί οι 4 παίχτες ξεχώρισαν φέτος στον ΑΟΧ, κάνοντας τη διαφορά. Οι υπόλοιποι παίχτες, πήραν ελάχιστους ψήφους. 

1. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ
Ο 31χρονος αμυντικός και αρχηγός του ΑΟ Χαλκίς, Κώστας Καραμπάς, ήταν η κολόνα της άμυνας της Χαλκίδας και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος φετινός ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ με 28%. Ο ΑΟΧ έχοντας την καλύτερη άμυνα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, μαζί με την πρωταθλήτρια Σπάρτη, δεν θα μπορούσαν οι φίλαθλοι να μην είχαν ψηφίσει φέτος αμυντικό, για καλύτερο ποδοσφαιριστή της σεζόν. Και φυσικά δεν είναι άλλος απ' τον αρχηγό Κώστα Καραμπά, που σε κάθε αγώνα ματώνει την κυανόμαυρη φανέλα.

2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ

Άλλος ένας αμυντικός αναδείχθηκε στην πρώτη 3άδα των καλύτερων φετινών ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χαλκίς. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος Δημήτρης Τσατσαρής, ήρθε φέτος στην ομάδα της Χαλκίδας και έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με πολύ καλή δουλειά, και με καλές εμφανίσεις δεν θα μπορούσε να μην ψηφιστεί στη 2η θέση με 22%.

3. ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΠΡΟΣ
Ισοπαλία είχαμε στην φετινή ψηφοφορία για την 3η θέση. Ο 24χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς για φέτος με 17 γκολ (11 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο), Νίκος Σταματάκος και ο 25χρονος πανύψηλος αμυντικός που αγωνιζόταν σε ΑΕΚ και Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Τσούπρος, ψηφίστηκαν στην 3η θέση και μοιράστηκαν από 21% των ψήφων.

5. Αλέξανδρος Βαλκάνος 3%
6. Παναγιώτης Μπακομήτρος 2%
7. Κώστας Σπανός 1%
». Παναγιώτης Αχείμαστος 1%
». Θανάσης Τσατσαρώνης 1%

Ευχαριστούμε την easypoll (www.easypolls.net), για την πραγματοποίηση των φετινών ψηφοφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: