Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

0 ΝΟΧ: Κυριακή 19/6 με Περιστέρι στη Χαλκίδα

Μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου ΝΟ Πατρών, η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ν.Ο. Χαλκίδος βρίσκεται ακόμη σε «τροχιά» πρόκρισης, καθώς παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το ΝΟΠατρών (έχουν από 13 βαθμούς), θέση η οποία οδηγεί μεν σίγουρα στα μπαράζ, πλην όμως ο ΝΟΧ προσδοκά να πλασαριστεί στη 2η θέση της βαθμολογίας και να κερδίσει την απευθείας πρόκριση προς τα play-off της Α2 κατηγορίας.
Για να το πετύχει αυτό οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δυνατός και αποφασιστικός, και αφενός μεν, να κερδίσει την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 19.00 μπροστά στους φιλάθλους του την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, την οποία είχε κερδίσει και μέσα στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο, αφετέρου δε, να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου γύρου τον Απόλλωνα Σμύρνης (26/6), με διαφορά τεσσάρων(4) τερμάτων, ώστε να του «κλέψει» τη δεύτερη θέση πάνω στο νήμα!
Όπως γίνεται κατανοητό λοιπόν, η παρουσία του φιλάθλου κοινού της Χαλκίδας στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο της πόλης μας αναμένεται να παίξει για άλλη μια φορά καταλυτικό ρόλο, καθώς ο αγώνας με το Γ.Σ Περιστερίου κάθε άλλο παρά εύκολος είναι! Προκειμένου να μπουν τα θεμέλια της πρόκρισης, ο ΝΟΧ θέλει μόνο τη νίκη, προσμένοντας στη συμπαράσταση των Χαλκιδέων φιλάθλων στους δύο τελευταίους καθοριστικούς εντός έδρας αγώνες.

Η εφορία υδατοσφαίρισης
ΝΟ Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: