Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Η άποψη μας για το "σκάνδαλο"

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δημοσιευθεί διάφορα άρθρα για ένα "ροζ" σκάνδαλο που έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική ομάδα των Αβαντίδων. Ένα "σκάνδαλο" που μερικοί δημοσιογράφοι, μιλάνε και κράζουν για ηθική και μάλιστα ζητώντας τόσο τη δημοσιοποίηση των εμπλεκομένων όσο και την τιμωρία τους. Το ερώτημα είναι το εξής... Έχουν πραγματικά δίκιο;;;
Φυσικά κάθε σκάνδαλο είναι σκάνδαλο αλλά εδώ γεννιούνται οι προσωπικές μας απορίες. Εμείς θα σχολιάσουμε αυτό το γεγονός, κάνοντας μόνο υποθέσεις, χωρίς να έχουμε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο. Πριν γράψουμε οτιδήποτε γι αυτό το θέμα ρωτήσαμε πολύ κόσμο και πραγματικά ακούμε απ' τον καθένα διαφορετικά πράγματα. Στην αρχή ακούγαμε για συνουσίες 2, 3 και περισσοτέρων ατόμων (παικτριών - ατόμων ομάδας) και η τελευταία μας πληροφορία μιλάει για ένα ζευγάρι. Φαίνεται πως το "τόσο" το έχουν κάνει "τοοοοοσσσσσοοοοοο".
Μιλάνε κάποιοι για ηθική, αλλά ποια είναι η πραγματική ηθική; Καταρχήν ξεκινάμε με μία βασική πληροφορία. Σε αυτό το σκάνδαλο ΔΕΝ συμμετέχουν ανήλικες αθλήτριες!!!! Το ξεκαθαρίζουμε αυτό, διότι η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μίλησε για ανήλικες αλλά κανείς δεν το ξεκαθάρισε από δημοσιογράφους και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε καθώς είναι διαπιστωμένο ότι δεν μπλέκονται ανήλικες!!! Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της κάθε ΕΝΗΛΙΚΗΣ παίκτριας, να έχει οτιδήποτε σχέση η συνεύρεση θέλει με μεγαλύτερο ηλικιακά άτομο της ομάδας της που αγωνίζεται. Αυτό ηθικά τον αθλητισμό δεν τον ενδιαφέρει. Είναι ηθικό θέμα του ανθρώπου απέναντι στην οικογένεια του. Εμάς δεν μας αφορά. 
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ. Πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο σκηνικό να έγινε σε αθλητικό χώρο και μάλιστα σε αποδυτήρια (ακούσαμε και άλλους χώρους αλλά μένουμε εκεί, καθώς κάθε πληροφορία που έχουμε επαναλαμβάνουμε, δεν είναι διαπιστωμένη). ΑΝ λοιπόν, πραγματοποιήθηκε οποιαδήποτε συνεύρεση σε "κοινόχρηστο" χώρο αθλητικής εγκατάστασης και μάλιστα χρονικής στιγμής πριν η μετά προπόνησης η αγώνα, τότε ΚΑΙ ΟΙ 2 έχουν να δώσουν λόγο απέναντι στην ΕΠΣΕ και από εκεί και πέρα ας κρίνουν οι καταλληλότεροι από εμάς, τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους, το ποια θα είναι η οποιαδήποτε ποινή τους. 
Αυτή την ηθική θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Δεν είναι ανήθικο η συνεύρεση ενήλικης αθλήτριας με μεγαλύτερο άτομο της ομάδας. Ακόμα και με 2-3 να έχει, δεν είναι ανήθικο για τον αθλητισμό. ΑΝΗΘΙΚΟ είναι αυτές οι συνευρέσεις να πραγματοποιήθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο αθλητικής εγκατάστασης, η με κίνδυνο να φανούν τα ότι κάνουν, μπροστά σε άλλες αθλήτριες. 
Όλοι οι δημοσιογράφοι μιλάνε για ανήθικους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να βγάζουν τις σεξουαλικές τους ορμές. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ. Δεν είχαμε υπόθεση αποπλάνησης και βιασμών ούτε όργια σατανιστικά. Είχαμε ένα "ζεύγος" με την αθλήτρια να έχει το γνώθι σ' αυτόν για ότι και αν κάνει. Μην επιμένετε εκεί αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Να επιμένετε στο αν αυτά έγιναν σε αθλητικούς χώρους και μάλιστα εν ώρα πάνω κάτω προπονήσεων με τον κίνδυνο να πάει αθλήτρια (ενήλικη η ανήλικη) και να τους πιάσει στα πράσα.  Αν έχετε τέτοια πληροφορία τότε μάλιστα ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! Αν δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, τότε το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του με την συναίνεση και των 2 (η και των 3 και των 4 και των 5 ενηλίκων και όσων θέλετε να βάλετε), τότε αυτό δεν μας αφορά.   

ΥΓ 1: Δεν θίγουμε πρόσωπα και δεν θέλουμε να έρθουμε κόντρα με κανέναν δημοσιογράφο. Η άποψη μας απλά μιλάει για μία διαφορετική ηθική απ' αυτή που ο καθένας εκφράζει. 
ΥΓ 2: Το αναγράφουμε πάνω αλλά το ξανατονίζουμε. Αυτό είναι άποψη των συντακτών της σελίδας chalkidafans3.blogspot.gr και όχι του Σ.Φ. Χαλκίδας. 
ΥΓ 3: Ότι και να έχει γίνει είναι και θέμα ανθρωπιάς κάθε δημοσιογράφου να ξεφτιλίσει τους 2 (η περισσότερους) εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, να τους κράζει και να δημοσιοποιεί όχι μεν ονόματα αλλά τη θέση που έχει ο καθένας στην ομάδα (είναι σαν να έχει δημοσιοποιήσει το όνομα του). Καλό θα είναι λοιπόν, πριν ζητήσετε την αποπομπή αυτών τον εμπλεκομένων, σκεφτείτε λοιπόν αν πραγματικά μέσα σας είστε εσείς οι ίδιοι ηθικοί... Και αν πραγματικά είστε, τότε σκεφτείτε πόσα τέτοια σκάνδαλα έχετε ακούσει και έχετε συγκαλύψει; Επειδή λοιπόν στο παρελθόν έχουμε ακούσει πολλές τέτοιες φήμες, για ανθρώπους του αθλητικού χώρου και μη, να την πέφτουν σε ανήλικα αγοράκια ποδοσφαιριστές, δεν σας είδα τότε να βγαίνετε και να τους κράζετε........ Μήπως γιατί ήταν φίλος σας;;; Ήταν συνεργάτης σας;;;; Η μήπως για να του βγάλετε μια κακή φήμη επειδή δεν τον χωνεύατε;;;;; (γενικά μιλάω και απροσδιόριστα).... Και αυτό θέμα ηθικής δεν είναι;;;; Για να κάνουμε την αυτοκριτική μας... και εγώ... και εσείς.... και όλοι σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: