Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

0 Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΟΠΕΧ

Αυτά τα πράγματα μόνο στη Χαλκίδα γίνονται, να κλειδώνουν γήπεδα και να πετάνε έξω ομάδες. Ο "ακατάλληλος" οργανισμός για τον αθλητισμό, ΔΟΑΠΠΕΧ, δεν παραχώρησε το ΔΑΚ Χαλκίδας "Μελίνα Μερκούρη", για προπόνηση και προετοιμασία στη γυναικεία ομάδα βόλλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν προπόνηση έξω απ' το κλειστό. 
Όλα ξεκίνησαν μετά το περιβόητο Ευρωμπάσκετ νέων και μάλιστα Β' κατηγορίας, που οι άνθρωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ, το μεταχειρίστηκαν λες και ήταν ο τελικός του Champions League, η οι Ολυμπιακοί αγώνες, δαπανώντας αρκετά χρήματα, τόσο για να "ταΐσουν" κόσμο και κοσμάκη, όσο και να δημιουργήσουν μία εκθαμβωτική έναρξη και μάλιστα εκτός του κλειστού Κανήθου (στην παραλία Χαλκίδας με θαλάσσια σόου υπερπαραγωγής), λες και είχαμε έναρξη Ολυμπιακών αγώνων στη Χαλκίδα. Μόλις λοιπόν τελείωσε αυτό το εκθαμβωτικό Ευρωμπάσκετ νέων Β' κατηγορίας, ο ΟΠΕΧ ζήτησε να βάλει τα πράγματα της ομάδας (φανέλες, μπάλες, όργανα) στα αποδυτήρια. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αρνήθηκε λέγοντας πως θα παραμείνει για όλους κλειστό μέχρι τον Αύγουστο, ενώ την ίδια ώρα παραχωρούσε το γήπεδο σε "ημετέρους" για κάμπινγκ και δοκιμές παιχτών από άλλη επαγγελματική ομάδα. 
Σαν να μην έφτανε αυτή η κοροϊδία, όταν ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΟΠΕΧ, αρνήθηκαν να παραχωρήσουν το κλειστό, πέταξαν έξω και μία άλλη ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες να αγωνιστούν έξω από το ΔΑΚ. 
Να σημειώσουμε επίσης, πως οι κλιματιστικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν στο ΔΑΚ και στο Ευρωμπάσκετ Κ20 είχαν νοικιάσει. ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΣΤΕ;
Τι να πρωτοπούμε; Καταρχήν το ότι πετάνε εκτός 2 ομάδες της Χαλκίδας, απ' το γήπεδο, ενώ την ίδια ώρα δίνουμε το γήπεδα σε ομάδες ΕΚΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για να παίξουν στην Α1, είναι τραγικό. ΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ όταν την ίδια ώρα πετάς έξω τον ΟΠΕ Χαλκίδας και μία ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, ενώ φέρνεις με δάφνες τον ΓΣ ΚΥΜΗΣ για να παίξει Α1 εδώ στη Χαλκίδα. Με αυτό ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Δημος Χαλκιδέων δείχνουν αντιχαλκιδέοι και συμφεροντολόγοι. 
Αν λοιπόν ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν είναι ικανός να παραχωρήσει τα γήπεδα του σε ομάδες της πόλης του, τότε να μην έφερνε το Ευρωμπάσκετ στη Χαλκίδα. Εδώ δεν είναι ικανός ένα δημοτικό στάδιο να φτιάξει που οι σοβάδες εδώ και δεκαετίες πέφτουν. Και η δημοτική αρχή άλλα έλεγε και άλλα κάνει τώρα. Μας πλησίαζαν δημοτικοί σύμβουλοι και μας έλεγαν ότι θα φτιαχτεί το στάδιο της Χαλκίδας και έχουνε περάσει 2 χρόνια και δεν έχουν αγγίξει τίποτα. Φυσικά και δεν πιστεύαμε τίποτα αλλά μας αρέσει να γελάμε με τις υποσχέσεις τους. 
Δυστυχώς ο ΟΠΕΧ δεν είναι ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ Νέων και δεν έχει Βασιλακόπουλο, να τον πλησιάζουμε από κοντά, να βγάζουμε φωτογραφίες και να μας δείχνει η τηλεόραση. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο τωρινός δήμος Χαλκιδέων απέδειξαν πόσο απαράδεχτοι είναι απέναντι στον αθλητισμό της Χαλκίδας. 

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ.
Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: