Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πήρε Clochko, Μπερμπέρογλου και Κολτσιάκη

Σε ακόμα 3 μεταγραφές προχώρησε ο Ηρακλής Χαλκίδας, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα βόλλεϊ της Χαλκίδας, απέκτησε τον Ουκρανό Kyrylo Clochko απ' την Lokomotiv Harkovo, τον Παναγιώτη Μπερμπέρογλου απ' τον Αία Ευόσμου και τον Γιώργο Κολτσιάκη απ' την ΜΕΝΤ.
Δείτε παρακάτω τις επίσημες ανακοινώσεις του Ηρακλή Χαλκίδας για την απόκτηση αυτών των 3ων παιχτών, καθώς και τις δηλώσεις τους για τον ερχομό τους στην ομάδα:

KYRYLO CLOCHKO
Ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ουκρανού αθλητή βόλεϊ, Kyrylo Clochko (Κύριλος Κλόσχκο). Πρόκειται για ακραίο επιθετικό, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ουκρανικού βόλεϊ που έρχεται να ολοκληρώσει το ρόστερ των ακραίων του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS μαζί με τους Γκόρτσανιουκ, Κολτσιάκη, Σπυριούνη και Μάρκου.
O Κlochko έχει ύψος 1.98 αγωνιζόταν την LOKOMOTIV HARΚΟVO και έχει διατελέσει αρχηγός της Εθνικής Εφήβων της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

Τον Κlochko που συμμετείχε χθες, Σάββατο 27/8, στις 19:00, στην βραδινή προπόνηση, στο κλειστό Κανήθου Χαλκίδας, υποδέχθηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι προπονητές της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης (Α΄) και Χρήστος Μπουκουβάλας (Β΄).


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Παναγιώτη Μπερμπέρογλου και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας. Ο Μπερμπέρογλου αποκτήθηκε από τον Αία Ευόσμου, αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο, είναι γεννημένος στις 21-9-1993 και έχει ύψος 1.84μ.
Ο Παναγιώτη Μπερμπέρογλου μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχω στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας που κάνει το ντεμπούτο του στην volleyleage. θα προσπαθήσω να δουλέψω και να δώσω όσα πιο πολλά μπορώ για την καλύτερη πορεία της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρόνια και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Κολτσιάκη (αδελφός του Μάκη Κολτσιάκη) και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας. Ο Κολτσιάκης junior αποκτήθηκε από την ΜΕΝΤ, αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου, είναι γεννημένος στις 23-8-1997 και έχει ύψος 1.94μ. Εκτός από τη συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα θα ενισχύσει σημαντικά μαζί με τον Κυριάκο Σπυριούνη και την ομάδα των εφήβων. 
Ο Γιώργος Κολτσιάκης μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας και μου δίνεται ή δυνατότητα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κορυφαίο επίπεδο. Γνωρίζω την δυναμική της ομάδας αλλά και την στήριξη που έχει από τον κόσμο της Χαλκίδας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μία επιτυχημένη χρόνια, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: