Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

0 ΘΗΒΑ 1-0 ΑΟΧ: Κακή εμφάνιση, πρώτη ήττα

Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, μέσα στη Θήβα, με 1-0, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο και απογοητεύοντας τους 100 φιλάθλους, που ταξίδεψαν στη πόλη της Βοιωτίας. Σε συνδυασμό με τις 2 λευκές ισοπαλίες (εντός με Παναρκαδικό και εκτός με Αστέρα Αμαλιάδας), ο ΑΟΧ φαίνεται να βγαίνει εκτός στόχου από νωρίς. Η ήττα απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής είχε έρθει ισόπαλη εντός έδρας με τον Τσικλητήρα και είχε φάει 4 απ' τον Φωστήρα, δείχνει πως η ομάδα της Χαλκίδας, είναι αρκετά μακριά από ένα καλό πρόσωπο.
Οι παίχτες του ΑΟΧ έχουν κάνει στο πρωτάθλημα 3 απογοητευτικές εμφανίσεις και κατά την επιστροφή τους στη Χαλκίδα, οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν στη Θήβα, περίμεναν την αποστολή έξω από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους παίκτες και στον προπονητή της ομάδας για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και για την ...κάτω του μετρίου σημερινή εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Θήβα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Θήβα άξιζε τη νίκη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Η καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα του ΑΟΧ, Μπαμπανιώτη, ήταν η αιτία που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Καλή εμφάνιση έκανε και ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΧ και νυν της Θήβας, Γιώργος Μόνος. Από τη Θήβα, πρώην παίχτες του ΑΟΧ ήταν και οι Νίκος Ευσταθίου, Θανάσης Τσατσαρώνης, Κώστας Σπανός, Βασίλης Τσομπάνης καθώς και ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου.

Οι φάσεις του αγώνα:

  • 12' - Βαθιά μπαλιά του Ευσταθίου, ο Αργυρίου με κεραυνό μέσα στη περιοχή θα κάνει το 1-0. (ΘΗΒΑ)
  • 19' - Απόκρουση του Μπαμπανιώτη με τα πόδια, από πλασέ του Αργυρίου. (ΘΗΒΑ)
  • 26' - Σουτ του Αργυρίου, μπλοκάρει ο Μπαμπανιώτης. (ΘΗΒΑ)
  • 29' - Σουτ του Κανελλόπουλου, μπλοκάρει ο Μόνος (ΑΟΧ)
  • 34' - Σουτ του Τσαρτσαρώνη, η μπάλα πέρασε άουτ (ΘΗΒΑ)
  • 39' - Σουτ του Μαυρόπουλου, ελάχιστα άουτ (ΘΗΒΑ)
  • 45' - Μεγάλη ευκαιρία του ΑΟΧ, δυνατή κεφαλιά του Κρολ, ο Μόνος θα αποκρούσει εντυπωσιακά. (ΑΟΧ)
  • 47' - Από λάθος γύρισμα του Νόνη, κόντρα Μπαμπανιώτη και Κατσογιάννη, η μπάλα πέρασε άουτ. (ΘΗΒΑ)
  • 49' - Από εκτέλεση φάουλ του Πολίτη, ο Κρολ θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά θα στείλει τη μπάλα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 56' - Από πάσα του Πολίτη, ο Κρολ πλάσαρε και ο Μόνος έδιωξε με τα πόδια. (ΑΟΧ)
  • 59' - Σουτ του Μπέκα, ελάχιστα άουτ. (ΘΗΒΑ)
  • 62' - Σουτ του Δέδε, η μπάλα πάνω απ' τα δοκάρια. (ΘΗΒΑ)
  • 78' - Από ασυνεννοησία της άμυνας, ο Κατσογιάννης θα πιάσει μία κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα άουτ. (ΘΗΒΑ)

10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΥΨΩΜΑ


Περίπου 150 φίλαθλοι της Θήβας ήρθαν στο γήπεδο και 100 του ΑΟΧ, που ταξίδεψαν απ' τη Χαλκίδα. Για άλλη μία φορά όμως συναντάμε τριτοκοσμικό γήπεδα στη Γ' Εθνική (χειρότερα απ' το δικό μας). Και ενώ η εξέδρα των Θηβαίων ήταν αισθητά ΑΔΕΙΑ, για άλλη μία φορά οι φίλαθλοι πλήρωσαν 10 ευρώ εισιτήριο για να δουν τον αγώνα από ένα λοφάκι του γηπέδου, αρκετά επικίνδυνο. Μάλιστα πέρσι ένας φίλαθλος της Χαλκίδας, σε κατολίσθηση του χωμάτινου υψώματος αυτού, έσπασε το πόδι του και ακόμα οι ανεύθυνοι και οι απαράδεχτοι της Θήβας, βάζουν κόσμο σε αυτή τη μεριά. Θα μπορούσαμε να πάμε στις εξέδρες, μιας και ήταν άδειες, αλλά μάλλον φοβούνται να μας έχουν δίπλα τους.

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ TWINS
Μία έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, πριν ξεκινήσουν για Θήβα. Το καφέ TWINS, πρόσφερε στους οργανωμένους φιλάθλους της Χαλκίδας, μαύρες μπλούζες με το σήμα του ΑΟ Χαλκίς. Ευχαριστούμε το καφέ TWINS και τον Κύριο Αντώνη για την προσφορά τους. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/10 ΣΤΙΣ 16:00, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τον Φωστήρα, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας (λογικά θα είναι σε ετοιμότητα). Ο Φωστήρας, είναι στην 4η θέση και αυτή την αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με τον Τσικλητήρα τον Ταύρο (0-0), ενώ την προηγούμενη, είχε νικήσει στην έδρα του, τη Θήβα με 4-0. Την Κυριακή ο ΑΟΧ θα έχει έναν πολύ δύσκολο αγώνα και πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω να ξεκολλήσει απ' τις τελευταίες θέσεις που βρίσκεται, μετά το κακό ξεκίνημα.

ΑΟ Θήβα (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης (72΄Κοτώρος), Ευθυμίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Δεδες, Σπανός (42΄Μπέκα), Τσομπάνης (76΄Γεωργίου), Κατσογιάννης.
ΑΟ Χαλκίς (Τ. Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας (18΄ Τηλιόπουλος), Νόνης, Καραμπάς, Τσατσαρής, Κανελλόπουλος, Εμέκα (53΄ Πατσατζόγλου), Κρολ (59΄ Γεωργιάδης), Πολίτης, Σκαθαρούδης.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:
Φωστήρ 0-0 Τσικλητήρας
Δόξα Μ. 1-3 ΠΑΟ Βάρδας
Θήβα 1-0 ΑΟΧ
Ζευγολατιό 0-2 Παναχαϊκή
Αχαϊκή 1-0 Λουτράκι
Αστέρας Α. 0-1 Παναργειακός
Αιολικός 2-2 Παναρκαδικός



ΑΟ Θήβα-ΑΟ Χαλκίς 1-0 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: