Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ήττα με 0-3 απ' τον ΠΑΟΚ στο 2ο Τουρνουά Χαλκίδας

Την ήττα με 0-3 στα σετ γνώρισε ο Ηρακλής Χαλκίδας χθες, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, απ' τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, στα πλαίσια του 2ου Τουρνουά Χαλκίδας, που πραγματοποιείται στο κλειστό Κανήθου, μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή Χαλκίδας, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Η ομάδα της Χαλκίδας, που είχε έρθει ισοπαλία με τον "δικέφαλο του βορρά", μία εβδομάδα πριν στη Θεσσαλονίκη (2-2), αντιμετώπισε έναν βελτιωμένο ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να τον δυσκολέψει στα 2 πρώτα σετ.
Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 19-22 και το σετ με 21-25. Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής Χαλκίδας ήταν πολύ καλός κατάφερε να ξεφύγει στο +5 (18-13) με πρωταγωνιστές τον Γκόρνατσιουκ και τον Ταπια. Όμως, οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν στο τέλος την ανατροπή και αφού ισοφάρισαν σε 22-22 πήραν το σετ με 23-25. Στο τελευταίο σετ, οι παίκτες του Ηρακλή υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και ο ΠΑΟΚ πήρε και το 3ο σετ με 17-25.
Σήμερα στις 18:00 στο κλειστό Κανήθου, η αυλαία του τουρνουά κλείνει και ο Ηρακλή Χαλκίδας θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στον πρώτο αγώνα τυ τουρνουά, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1 στα σετ.

Τα σετ: 21-25, 23-25, 17-25

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Κασαμπαλής, Κανέλλος, Τάπια, Φέρρελ, Κολτσιάκης, Γκόρτσανιουκ / Παπαδημητρίου (λ), Αδαμόπουλος, Μάρκου, Κλότσκο.
ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Σμαραγδής, Σακόγλου, Πέτκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σωτηρίου, Τακουρίδης / Κωνσταντινίδης (λ), Γκαράς (λ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: