Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

1 ΑΟΧ 2-2 ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Αγνοείται η νίκη...

Αν και ανανεώθηκε η ομάδα, με νέα διοίκηση και νέους ποδοσφαιριστές, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ήρθε ισόπαλη με τον Τσικλητήρα Πύλου, χθες Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με 2-2. 
Η ομάδα της Χαλκίδας, έπαιξε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της αλλά στο δεύτερο παίζοντας και με παίχτη περισσότερο, δεν βγήκε όπως έπρεπε και απογοήτευσε με την απόδοση της. Ο Βεζυρτζόγλου που επέστρεψε μετά από 6 χρόνια στον ΑΟ Χαλκίς, εντυπωσίασε με την απόδοση του. Πολύ καλός ήταν και ο Ντελέκος.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 5΄ - Ο Ντελέκος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μπαλού από κοντά με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παλιγκίνη. (ΑΟΧ)
  • 11΄ - Μετά από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ ο Καραμπάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Παλιγίνης μπλόκαρε. (ΑΟΧ)
  • 17΄ - Ο Καλαντζής έκλεισε τα μάτια σε εξόφθαλμη περίπτωση πέναλτι. Ο Ντελέκος έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Τηλιόπουλος πέρασε στο σπριντ τον Παναγόπουλο και τσίμπησε τη μπάλα, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να τον ανατρέπει καθαρά και τον διαιτητή κλείνει τα μάτια στο προφανές. (ΑΟΧ)
  • 32΄ - Κεφαλιά του Μπίζου μετά το κόρνερ του Τσάτσου, κατέληξε άουτ. (ΠΥΛΟΣ)
  • 36΄ - Ο Ντελέκος έκλεψε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, πέρασε το Μπίζο και λίγο πριν πλασάρει ανατράπηκε. Πεντακάθαρο πέναλτι και κόκκινη για τον αμυντικό της Πύλου. Ο Βεζιρτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. (ΑΟΧ)
  • 56΄ - Ο Βεζυρτζόγλου με μία περίτεχνη ενέργεια "άδειασε" τη ...μισή άμυνα της Πύλου, βρέθηκε "φάτσα" με τον Παλιγγίνη, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. (ΑΟΧ)
  • 67΄ - Ο Καλαντζής καταλόγισε πέναλτι στην έξοδο του Μητακίδη πάνω στον Γραμματικόπουλο. Ο Κυριαζόπουλος ευστόχησε κάνοντας το 1-1. (ΠΥΛΟΣ)
  • 86΄- Ο Τσώνης άφησε όλη την άμυνα πίσω του και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. (ΠΥΛΟΣ)
  • 91΄ - Ο Βεζυρτζόγλου έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το τελικό 2-2.(ΑΟΧ)
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
Ένα από τα γεγονότα που πρέπει να σχολιάσουμε είναι η ένταση που προκλήθηκε στις κερκίδες, μετά το 1-2 που έκανε ο Τσικλητήρας. Οι φίλαθλοι της Πύλου, όπως ήταν αναμενόμενο, πανηγύρισαν το γκολ τους, χωρίς να προκαλέσουν, ενώ ήταν ΚΥΡΙΟΙ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο εκνευρισμός του 1-2 οδήγησε σε λάθος συμπεριφορά φιλάθλου της Χαλκίδας, να ζητήσει το λόγο στους φιλάθλους της Πύλου (ήταν στην ίδια κερκίδα με αυτούς) και να προκληθεί ένταση που ευτυχώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις. 
Αυτοί οι άνθρωποι ταξίδεψαν 4 ώρες για να έρθουν να δουν την ομάδα τους και ήταν ΚΥΡΙΟΙ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να προκαλέσουν. Είναι λάθος η συμπεριφορά μας και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό και να ζητήσουμε συγνώμη. Άλλωστε μιλάμε για οικογένειες και όχι για τίποτα "χουλιγκάνους". Την άλλη φορά να είμαστε πιο προσεκτικοί. Σε φιλάθλους που είναι υπόδειγμα καλής συμπεριφοράς, θα πρέπει κι εμείς να φερόμαστε ανάλογα. 

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ο ΑΟΧ θα ταξιδέψει στο Κρανίδι, όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας, στις 15:00.

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος (83΄Κρολ), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (78΄Ανέστης), Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (62΄Λούκας), Μπαλού
Τσικλητήρας Πύλου (Ν. Κακαλέτρης): Παλιγκίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πήλιος (84΄Τσώνης), Τσάτσος (63΄Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Κωστής (76΄Ρούσης)

Αποτελέσματα:
ΑΟΧ 2-2 Τσικλητήρας
ΠΑΟ Βάρδας 0-1 Παναχαϊκή
Φωστήρ 3-1 Ερμιονίδα
Δόξα Μ. 3-1 Λουτράκι
Θήβα 2-2 Παναργειακός
Ζευγολατιό 0-2 Παναρκαδικός
Αχαϊκή 1-0 Αστέρας Α.
Ρεπό: Αιολικός





Το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΑΟΧ.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παιχταρα Βεζιρτζογλου ολα τα λεφτα