Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

0 ΔΣ ΑΟΧ: Συνεδριάζει για 2η φορά στην εβδομάδα, παρουσία προπονητή και αρχηγού

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς. Την προηγούμενη Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας βρέθηκε -για λίγα λεπτά- κι ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας, ο οποίος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ότι λόγω μιας περιπέτειας που περνάει με την υγεία του, οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει ...μακριά από τα γήπεδα και υποχρεωτική ξεκούραση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον δύο μηνών).
Όμως, οι υποχρεώσεις της ομάδας "τρέχουν" και είναι βέβαιο ότι τα υπόλοιπα μέλη αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε και ο α' αντιπρόεδρος Βασίλης Ταρνανάς (υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση), ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και είναι δύσκολο να συνεισφέρει στην παρούσα φάση.
Αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου (στις 7 το απόγευμα) θα υπάρξει νέο Δ.Σ., αλλά για την ώρα είναι άγνωστο αν σ' αυτό δώσει το "παρών" ο Γιώργος Στούπας, ο οποίος λόγω της περιπέτειας με την υγεία του απουσίασε και από τα δύο τελευταία ματς της Χαλκίδας (στη Θήβα με την ομώνυμη ομάδα και στο Βασιλικό με τον Φωστήρα).
Προς το παρόν αυτό το οποίο διαρρέεται είναι ότι σε περίπτωση που ο Γιώργος Στούπας δηλώσει κώλυμα και δεν μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα, τότε αναγκαστικά ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυριανό Δ.Σ. είναι πολύ πιθανό να παρευρεθούν τόσο ο προπονητής Νίκος Παντέλης, όσο και οι τρεις αρχηγοί της Χαλκίδας, προκειμένου να ενημερωθούν από ...πρώτο χέρι για το τί μέλει γενέσθαι και πώς θα βαδίσει ο ΑΟΧ από 'δω και πέρα.
Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που ζήτησαν συνάντηση με τη διοίκηση.
Στα αγωνιστικά μετά το ρεπό της Τρίτης (11/10), αύριο οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις (στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Αλεξάνδρου), καθώς την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αχαϊκή στο γήπεδο του Βασιλικού.

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: