Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

0 ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟΧ

Σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, ήρθε σήμερα ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος για 4η φορά, αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα της Χαλκίδας.
Ο αγαπημένος προπονητής των φιλάθλων της Χαλκίδας, αύριο θα έχει την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, ενώ την Κυριακή στον αγώνα με το Φωστήρα, θα κάτσει στο πάγκο της ομάδας, όπου και θα επιχειρήσει την πρώτη νίκη της ομάδας της Χαλκίδας, στη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο Νίκος Παντέλης έγινε προπονητής του ΑΟ Χαλκίς για πρώτη φορά το 1998, ήρθε ξανά τη σεζόν 2003-04 στη Γ' Εθνική, ενώ τη σεζόν 2011-12, για ένα μήνα, ανέλαβε ξανά τον πάγκο της ομάδας της Χαλκίδας.
Το 2011, ο Νίκος Παντέλης, ανέλαβε τον ΑΟΧ την ημέρα της γιορτής του (6/12/11), ενώ αυτή τη φορά θα την αναλάβει ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς αύριο, κλείνει τα 57 (γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου του 1959).

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
Σαν ποδοσφαιριστής, αμυντικός, αγωνίστηκε σε Πανιώνιο (1977-81), Αιγάλεω (1981-85), Αθηναϊκό (1985-86) και Εθνικό Αστέρα. Είχε 74 συμμετοχές στην Α' Εθνική και 5 γκολ. Το 1979 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος με τον Πανιώνιο. 
Μετά το τέλος της καριέρας του εργάστηκε ως προπονητής. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε στις ομάδες, Κέρκυρα, Αθηναϊκός, Κερατσίνι, Λαμία, Άγιος Δημήτριος, Χαλκίδα, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Καλλιθέα, Εθνικός Αστέρας, Ηλιούπολη, Εθνικός Πειραιώς, Βύζας Μεγάρων, ΑΟ Γλυφάδας, Ηρακλής Ψαχνών, Πανηλειακός και Ολυμπιακός Βόλου. Τη σεζόν 2012-13 είχε συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Στούπα, καθώς ήταν προπονητής στον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τη σεζόν 2013-14, ήταν προπονητής στον Πανιώνιο και στην Α' Εθνική.   

ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Ο Νίκος Παντέλης είναι αγαπητός στους φιλάθλους της Χαλκίδας, όπως και ο ίδιος αγαπάει πολύ τον ΑΟ Χαλκίς. Το 2010 στην φιέστα του ΑΟ Χαλκίς για την άνοδο στην Δ' Εθνική, η ομάδα της Χαλκίδας είχε δώσει φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα και ο Ταρνανάς είχε τιμήσει τότε τον Νίκο Παντέλη (φώτο πάνω) που ήταν προπονητής της Αθηναϊκής ομάδας. 2 μήνες περίπου αργότερα, σε ένα άλλο φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΑΟΧ και Εθνικού Αστέρα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας είχε τιμήσει τον Νίκο Παντέλη, για την προσφορά του στον ΑΟ Χαλκίς (φώτο δεξιά).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: