Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Ολιγοήμερη άδεια Στούπα, αποχώρηση Καβακά

Ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος αποτελεί πια παρελθόν απ' τον ΑΟ Χαλκίς, είχε δηλώσει σε γνωστό site τα εξής: «Είχα μια συνάντηση με τον Γιώργο Στούπα. Με ενημέρωσε ότι φεύγει από την ομάδα για λόγους υγείας. Εγώ ήρθα στην ομάδα για τον Στούπα, με αυτόν είχα συμφωνήσει, σε αυτόν έχω εμπιστοσύνη. Από τη στιγμή που ο Γιώργος αποχωρεί, φεύγω και εγώ».
Όμως, μέλος του ΔΣ του ΑΟΧ, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα είπε ο πρώην πλέον προπονητής τονίζοντας: «Ο Γιώργος Στούπας βρίσκεται σε ολιγοήμερη αναγκαστική άδεια λόγω προβλήματος υγείας. Την άδεια του τη συνέστησε ο γιατρός που τον παρακολουθεί και μετά την ανάρρωση του θα βρίσκεται ξανά μαζί μας. Ούτως ή άλλως όμως βρίσκεται κοντά στην ομάδα και επικοινωνούμε συνέχεια μαζί του».
Πριν την αποχώρηση του, ο Τίμος Καβακάς, έκανε κάποιες δηλώσεις που στην ουσία πρόσβαλε άτομα, τα οποία είτε είναι του ΔΣ του ΑΟΧ, είτε φίλαθλοι της ομάδας. Ο Καβακάς δήλωσε τα εξής: «Ο ΑΟΧ έχει καλούς ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνο για να δείξουν την αξία τους. Δεν μπορούν να δέχονται κριτική από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το άθλημα. Δεν μπορείς να είσαι παρκαδόρος και να απαξιώνεις τους παίκτες. Έχουν αξία, αλλά ήταν 4-5 μήνες απροπόνητοι. Αύριο θα τους χαιρετίσω και θα αποχωρήσω. Έχω μερίδιο ευθύνης και το αναλαμβάνω. Έχουμε ένα πολύ μικρό ρόστερ από 16 παίκτες. Προσπαθήσαμε αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να παίξουν Γ΄εθνική, και άλλοι ήταν ακριβοί. Είχαμε πει ότι το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί».
Κύριε Καβακά, αυτοί οι άνθρωποι που όπως λέτε δεν έχουν σχέση με το άθλημα, είναι είτε μέλη του ΔΣ, είτε φίλαθλοι και πρέπει να τους σεβαστείτε. Δεν έχουν σχέση με το άθλημα μόνο όσοι κλωτσάνε τη μπάλα. Αν δεν υπήρχαν και οι διοικήσεις, κανένας προπονητής και κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα πληρωνόταν για να παίξει μπάλα. Εμάς σαν φίλαθλοι δεν μας ενδιαφέρει να μας διαπιστώσετε αν είναι καλοί ποδοσφαιριστές η όχι. Εμάς μας νοιάζουν τα αποτελέσματα και μέχρι στιγμής, είμαστε 3οι απ' το τέλος, χωρίς νίκη και χωρίς να έχουμε βάλει γκολ. Ακόμα και ένας "άσχετος" όπως λέτε "παρκαδόρος". θα μπορούσε να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Εμείς θα σας ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα σας και να είστε καλοδεχούμενος σε κριτικές, είτε είναι από διοικήσεις ομάδων είτε από φιλάθλους.
Τέλος να ευχυθούμε και στον κο Γιώργο Στούπα, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα διοικητικά του ΑΟ Χαλκίς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: