Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

0 ΤΙΜΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ: Ομάδα τελείως διαφορετική

Ο τεχνικός του ΑΟ Χαλκίδας αναφέρθηκε στη φιλοσοφία πάνω στην οποία δουλεύει τους νερατζούρι, αλλά και στη βελτίωση που προσδοκά με τη ενσωμάτωση κάποιων πρωτοκλασάτων στελεχών.
Δύο στατιστικού χαρακτήρα στοιχεία που παρατηρεί κανείς για λογαριασμό του ΑΟ Χαλκίδας, αν ρίξει μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου, είναι η χαμηλή συγκομιδή και η «ανομβρία» στο επιθετικό κομμάτι. Είναι στοιχεία, ωστόσο, που δεν ανησυχούν καθόλου τον Τιμόθεο Καβακά, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ως καθ' ύλην αρμόδιος, ότι με τη δουλειά που γίνεται στους νερατζούρι και με τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ενσωματωθούν, τα -καλύτερα- αποτελέσματα σύντομα θα έρθουν. Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε για τη φιλοσοφία που επιχειρεί να εμφυσήσει στους νερατζούρι, τονίζοντας παράλληλα πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του μέχρι τώρα, με δεδομένες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι αγώνες με Παναρκαδικό και Αστέρα Αμαλιάδας.
«Η ομάδα φέτος είναι τελείως διαφορετική, σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία της και στον τρόπο παιχνιδιού της. Δεν είναι η ομάδα που κλείνεται στην περιοχή της και περιμένει την αντεπίθεση. Αντιθέτως, παίζει με στόχο να δημιουργήσει» σχολίασε πάνω στην απορία που εκφράσαμε για το αν η αποχώρηση του Νίκου Σταματάκου δημιουργεί κενά στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Κοντά μας βρίσκονται παιδιά που σαν ονόματα και σαν εμεπειρία έχουν βαρύ βιογραφικό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η ατυχία μας ήταν ότι τα παιδιά αυτά αποκτήθηκαν στο τέλος της προετοιμασίας και, έτσι, προσπαθούμε να τα φέρουμε σε τέτοια κατάσταση ώστε να μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Έχουμε τραυματία τον Κανελλόπουλο, που θα βοηθήσει πολύ, ήρθε αργά στην προετοιμασία ο Μπαλού και, μάλιστα, τραυματίστηκε στο φιλικό της περασμένης Κυριακής, έχουμε τον Χρήστο τον Πατσατζόγλου που επίσης ήρθε αργά. Επίσης, ουσιαστικά έχουμ στερηθεί και τον Ντελέκο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 15ο λεπτό του πρώτου αγώνα και δεν τον είχαμε ούτε στο πρώτο ματς, ούτε στην Αμαλιάδα, δεν θα τον έχουμε ούτε στη Θήβα! Είναι ποδοσφαιριστές που μόλις μπουν, θα μας αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο»!

«Καλή ομάδα και... βλέπουμε»
Φιλοδοξίες υπάρχουν στον ΑΟ Χαλκίδας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτοσκοπός είναι ο πρωταθλητισμός. Χαρακτηριστική είναι η σχετική τοποθέτηση του Τιμόθεου Καβακά: «Ποτέ δεν βγήκαμε να πούμε ότι θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και μετά θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο είχαμε τρία ντέρμπι, το ρεπό και δύο εκτός έδρας παιχνίδια». Τέλος, αναφερόμενος στο αυριανό, εκτός έδρας ντέρμπι με τη Θήβα, ο τεχνικός των Ευβοιωτών σημείωσε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με μία ομάδα, που την περασμένη αγωνιστική έχασε και θα θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της μέσα στην έδρα της. Λόγω ειδικών συνθηκών πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: