Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Τις διέσυραν αμαζόνες

Φέτος οι Αβαντίδες κατέβηκαν για τη συμμετοχή. Μετά τη βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη απ' τον ΠΑΟΚ, ήρθε και δεύτερη βαριά ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας, απ' τις Αμαζόνες Δράμας. Ο αγώνας έγινε χθες, Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της Αυλίδας.
Πρώτον, ομάδα της Χαλκίδας δεν αγωνίζεται σε γήπεδο της Χαλκίδας. Όχι ότι της Αυλίδας είναι κακό, αλλά από εκεί φαίνεται την εκτίμηση που έχουν σε μία εκπρόσωπο της Α' Εθνικής γυναικείο ποδοσφαίρου, την ίδια ώρα που πολλές ομάδες τοπικού της Χαλκίδας, κλειδώνουν τα γήπεδα για δικά τους. Από την άλλη όμως, ποιο γήπεδο της Χαλκίδας, πέρα από το ανανεωμένο στάδιο, είναι σε καλή κατάσταση;
Δεύτερον, η ομάδα φέτος απογοητεύει. Έτσι από ότι φαίνεται θα πάει μέχρι το τέλος. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κανένας απ' τη διοίκηση να αναφέρει το ρόστερ και τους στόχους της ομάδας. Οι Αβαντίδες βρέθηκαν στο στόχο των δημοσιογράφων μετά από το "ροζ" σκάνδαλο, διέσυραν την ομάδα σε όλη την Ελλάδα και τώρα αναμενόμενο είναι, η ομάδα να μην έχει καλά καλά διοίκηση.
Για την ιστορία, τα γκολ των Αμαζόνων έβαλαν οι Παπαδοπούλου (2), Μήτκου (2), Φωτιάδου, Μπαντή και Birtoiu. Επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, φιλοξενούν τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Α' Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου:
ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 0-7
ΛΑΡΙΣΑ - ΥΜΗΤΤΟΣ 3-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ 1-1
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3
ΡΕΠΟ: Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: