Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

0 AOX: Εντυπωσιακή εμφάνιση, 3-0 τον Ιωνικό σε φιλικό

Εντυπωσιακή εμφάνιση του ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος χθες, 12 Νοεμβρίου, νίκησε σε φιλικό αγώνα τον Ιωνικό Νίκαιας, με 3-0, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας εντυπωσιακή νίκη, απέναντι σε μία ομάδα, που βρίσκεται στη 2η θέση του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής και μέχρι στιγμής αήττητη. Ο ΑΟΧ αρχίζει να δένει και γίνεται ακόμα δυνατότερος, έτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 4' - Από κάθετη πάσα του Ανέστη, ο Πολίτης στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με πλασέ, έκανε το 1-0. (ΑΟΧ)
  • 19' - Εκτέλεση φάουλ του Καμαρά, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (ΙΩΝΙΚΟΣ)
  • 25' - Σέντρα του Πολίτη, ο Βεζυρτζόγλου δεν πρόλαβε να κάνει κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, Λέτσος, μπλόκαρε. (ΑΟΧ)
  • 27' - Ο Σαλταπίδας βγαίνει τετ α τετ με το Ντουμάνη, σούταρε στη γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας, απέκρουσε σε κόρνερ. (ΙΩΝΙΚΟΣ)
  • 43' - Από σέντρα του Πολίτη μέσα στη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού του Ιωνικού, Βουρλούμη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του ΑΟΧ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζυρτζόγλου. (ΑΟΧ)
  • 51΄ -  Πολύ όμορφη ενέργεια του Θωμά, απέφυγε τον αντίπαλο του και με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Κρολ που δεν δυσκολεύτηκε με κοντινή προβολή να κάνει το 3-0. (ΑΟΧ)
  • 75΄ - Ο Κακκαβάς, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Ντουμάνη, με διπλή απόκρουση σε φάουλ του Καραλή και στη συνέχεια σε πλασέ του Ζέλο κράτησε το μηδέν για την ομάδα του ΑΟΧ. (ΙΩΝΙΚΟΣ)
  • 84' - Γυριστό σουτ του Παντελίδη στο ύψος της περιοχής, απέκρουσε ο Κακκαβάς. (ΙΩΝΙΚΟΣ)
Δεν αγωνίστηκαν οι Μπαλού, Μυτακίδης και Σκαθαρούδης για προληπτικούς λόγους, αλλά θα είναι έτοιμοι στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Αιολικό στη Λέσβο, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Μυτηλήνης. Ο ΑΟ Χαλκίς είναι σε πολύ καλή φόρμα και μετά την εντυπωσιακή νίκη στο χθεσινό φιλικό, πάει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. 

ΑΟ Χαλκίς (Αυλωνίτης): Ντουμάνης (70΄Κακκαβάς), Στεργιανός, Θωμάς (86΄ Μπασινάς), Μπακομήτρος (68΄ Τσούτης), Καραμπάς, Εμέκα (60’ Αλμπάνης), Κρολ, Ντελέκος (77΄ Τηλιόπουλος), Βεζιρτζόγλου (69΄ Λούκας), Πολίτης, Ανέστης 
Ιωνικός (Καλοπίτας): Λέτσο, Κατσικάς, Βουρλούμης, Μιχαήλος, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Καμαρά, Μπιταξής, Σαλταπίδας, Ντούλιας, Κατσαβριάς 
Επίσης αγωνίστηκαν στην επανάληψη οι: Μποζιονέλος, Παντελίδης, Σικαλιάς, Μεϊμάρογλου, Σιμιτζής, Ζέλο, Πέεφ, Καραλής, Σαπαλίδης, Αργυρίου


ΑΟ Χαλκίς-Ιωνικός 3-0 (φιλικό ματς) από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια: