Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

0 ΑΟΧ 1-1 ΘΗΒΑ: Χάρισε στη Θήβα 1 βαθμό

Σε μία άδικη ισοπαλία συμβιβάστηκε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας, αν και ανώτερη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, έμεινε ισόπαλη με τον ΑΟ Θήβας, με σκορ 1-1, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Αν και το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ποιοτικά καλό, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα οι φίλαθλοι στο στάδιο της Χαλκίδας είδαν ένα πολύ ωραίο ματς.
Ο ΑΟΧ έχασε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσε να είχε βάλει 2-3 γκολ. Η Θήβα σε μία φάση απ' το πουθενά, ισοφάρισε και έτσι οι ομάδες έμειναν στο 1-1.
Το τελικό 1-1 έδωσε τρελή χαρά στους Θηβαίους που πήραν μία ισοπαλία απ' το πουθενά, ενώ οι παίχτες του ΑΟΧ, ήταν εμφανώς απογοητευμένοι απ' το αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 2' - Εκτέλεση φάουλ του Στεριανού, η μπάλα κατέληξε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 18' - Σουτ του Πολίτη, η μπάλα χτύπησε στα πόδια αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 30' - Ο Πολίτης άλλαξε ιδανικά το παιχνίδι στην απέναντι πλευρά για τον Βαλκάνο, ο οποίος σέντραρε, αλλά ο Βεζιρτζόγλου δεν κατάφερε να κάνει την προβολή. (ΑΟΧ)
  • 51' - Κεφαλιά του Σπανού, άουτ. (ΘΗΒΑ)
  • 55' - Μετά από αναταραχή στην άμυνα του ΑΟΧ, το πλασέ του Σπανού πέρασε άουτ. (ΘΗΒΑ)
  • 57' - Ο Πολίτης τροφοδότησε τον Βαλκάνο που έστρωσε στον Μπαλού, με τον Βραζιλιάνο να σουτάρει, την άμυνα της Θήβας να διώχνει και τον Ντελέκο που πήρε το ριμπάουντ να σουτάρει εκ νέου (εντελώς μόνος του από το ύψος του πέναλτι), αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 58' - Ο Μπαλού σε κόντρα επίθεση, βγήκε τετ α τετ με τον Μόνο, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου δεν ήταν ιδανικό, με αποτέλεσμα ο πρώην πορτιέρο του ΑΟΧ, να διώξει σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 64' - Εκτέλεση κόρνερ του Θωμά, ο Μπακομήτρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 70' - Ο Βεζιρτζόγλου σέντραρε, ο Μπαλού στόπαρε, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 75' - Ο Μπαλού σέντραρε για τον Βεζιρτζόγλου που καιροφυλακτούσε, ωστόσο ο Μόνος βγήκε έγκαιρα και πήρε την μπουκιά από το στόμα του στράικερ της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 78' - Ο Τσατσαρώνης πάσαρε στο Σπανό, ο οποίος πέρασε 2-3 αμυντικούς του ΑΟΧ και λίγο έξω απ' την περιοχή, με ένα πανέμορφο σουτ, ισοφάρισε για την ομάδα της Βοιωτίας. (ΘΗΒΑ)
Για άλλη μία φορά οι οργανωμένοι της Χαλκίδας, δημιούργησαν εντυπωσιακή εξέδρα, σε ένα γήπεδο που δεν είχε και την καλύτερη προσέλευση φιλάθλων.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει το Φωστήρα, στις 15:00, στο γήπεδο του Ταύρου.



ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (85' Ανέστης), Μπαλού, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης, Βαλκάνος (81' Χατζηστάμου).

ΑΟ ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας (71' Δέδες), Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Γεωργίου, Αργυρίου, Αντωνίου (81' Μπέκα), Σπανός, Τσομπάνης (71' Τόσκα), Μαλισσιόβας.




Α.Ο. Χαλκίδας-Α.Ο. Θήβα 1-1 από LAMIASTARGR

30 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ 15 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ
Πολύ κακό για το τίποτα. Η υπερβολή έχει και τα όρια της. Στη Χαλκίδα ταξίδεψαν 15 γυναικόπαιδια από τη Θήβα, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Και μπράβο τους! Το θέμα είναι γιατί τόσο πανικός για το τίποτα. 2 διμοιρίες ματ (30 αστυνομικοί) , προστάτευαν τους 15 αυτούς φιλάθλους, λες και ήρθανε σε μία έδρα που ο πιο καλόκαρδος φίλαθλος της Χαλκίδας θα είχε σουγιά. Με λίγα λόγια το κράτος πλήρωσε τσάμπα τόσο αστυνομική δύναμη για έναν αγώνα.
Οι Θηβαίοι (και μιλάμε γι αυτούς που εμπλέκονται στις εκάστοτε διοικήσεις), είναι πάντα υπερβολικοί και "χέστες". Κινητοποίησαν τέτοια αστυνομική δύναμη γιατί πάλι φοβήθηκαν. Νομίζουν ότι εμείς στο άκουσμα της Θήβας θα βγάλουμε όπλα και θα κάνουμε φόνους. Την ίδια αστυνομική δύναμη αντικρίζουμε και όταν πάμε στη Θήβα λες και υποδέχονται εγκληματίες. Οι ίδιοι βέβαια είναι αυτοί που κοιτάνε τους αγώνες με τη Χαλκίδα σαν αγώνες ζωής και θανάτου, βγάζοντας το κόμπλεξ τους. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Ο αγώνας Χαλκίδα - Θήβα, είναι απλά ένας αγώνας πρωταθλήματος και τίποτε παραπάνω.
Εν το μεταξύ οι διμοιρίες των ματ είχαν κλείσει δρόμου γύρω απ' το στάδιο και προστάτευαν τους ποδοσφαιριστές λες και θα πηγαίναμε να τους δολοφονήσουμε. Συν το ότι οι μισοί είναι Χαλκιδέοι και έχουν στενές επαφές με φιλάθλους. Πάντως στους αστυνομικούς κάτι ξέφυγε... Περίπου 20 οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας έκαναν "ντου" σε 2 "οργανωμένους" φιλάθλους της Θήβας... όχι για να γίνουν επεισόδια... Αλλά για να κουβεντιάσουν... Αν είχαμε άγριες προθέσεις (που ποτέ δεν θα κάναμε πέσιμο με τέτοια αριθμητική υπεροχή), θα είχε γίνει το κακό και η αστυνομία δεν θα είχε καταλάβει τίποτα. Τσάμπα λοιπόν τόσοι αστυνομικοί για έναν αγώνα που δεν έχει ενδιαφέρον, σε ένα πρωτάθλημα που Χαλκίδα και Θήβα έχουν παραμείνει κατηγορία και η Παναχαϊκή έχει πάρει σχεδόν το πρωτάθλημα.
Για να καταλάβετε την υπεροχή, θα αναφέρουμε το εξής....
2017, Χαλκίδα - Θήβα... όχι πάνω από 400 Χαλκιδέοι, 15 Θηβαίοι και 2 διμοιρίες ματ (30 άτομα)
2004, Χαλκίδα - Λάρισα.. 2000 Χαλκιδέοι, 1000 Λαρισαίοι, 1 διμοιρία ματ (6 άτομα)
Τα συμπεράσματα δικά σας....
Τέλος θα δώσουμε ένα μήνυμα σε κάποιους δημοσιογράφους. Πρώτον... η μοιρασιά δεν ήταν δίκαιη... δείτε και βάλτε λίγο κάτω τις φάσεις... Όταν μία ομάδα κάνει τις 5πλάσιες φάσεις, πως είναι δίκαιη η μοιρασιά; Και δεύτερον, οι παίχτες και οι φίλαθλοι της Χαλκίδας ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ με την ισοπαλία. Ένα τέτοιο παιχνίδι που ο ΑΟΧ έπρεπε να το πάρει άνετα σαφώς και δεν το χάρηκε. Αυτό φάνηκε και στο τέλος του αγώνα, όταν οι παίχτες της Θήβας πανηγύρισαν έξαλλα το "Χ" και οι παίχτες με τους φιλάθλους της Χαλκίδας, ήταν εμφανώς απογοητευμένοι. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ














Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια: