Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

0 ΝΟΧ: Νίκη με 5-9 το Μίλωνα στη Ν. Σμύρνη, πέρασε 1ος

Στην πρώτη θέση του Β' ομίλου της Α2 κατηγορίας πέρασε ο ΝΟ Χαλκίδας, έπειτα απ' τη νίκη που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη, κερδίζοντας το Μίλωνα με 5-9. Σε συνδυασμό με την ήττα της Ηλιούπολης στην Πάτρα (6-5 απ' τη ΝΕ Πατρών), η ομάδα της Χαλκίδας πέρασε στην πρώτη θέση. 
Την επόμενη αγωνιστική, ο ΝΟ Χαλκίδας θα φιλοξενήσει το Χαϊδάρι, στο κολυμβητήριο Χαλκίδας.

ΜΙΛΩΝ – ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 5-9 (1-4, 1-2, 2-2, 1-1).
Μίλων: Οικονομίδης 1, Αμπατζόγλου 2, Τριανταφύλλου 2.
ΝΟ Χαλκίδας: Κοκκάλας 3, Αλαφάκης 1, Μερκουριάδης 2, Αθανασίου 2, Μπουρνάζος 1.

Αποτελέσματα 5ης αγ.
Νηρέας 10-7 ΟΥΚ Βόλου
ΝΕ Πατρών 6-5 Ηλιούπολη
Νίκη Βόλου 14-6 Χαϊδάρι
Μίλων 5-9 ΝΟ Χαλκίδας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ:
1. ΝΟ Χαλκίδας 44-29 13
2. Νηρέας Γέρακα 43-24 12
3. ΓΣ Ηλιούπολης 45-28 10
4. ΝΕ Πατρών 28-31 6
5. ΟΥΚ Βόλου 46-56 6
6. ΑΕ Χαϊδαρίου 29-45 6
7. Νίκη Βόλου 38-44 3
8. Μίλων 28-44 3

Μιχάλης Ξανθόπουλος – Προπονητής Μίλωνα
«Οφείλω να πω ότι η Χαλκίδα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Προηγήθηκε στο σκορ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά αυτή τη διαφορά. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε στη συνέχεια. Είμαστε μια ομάδα αρκετά προπονημένη, αλλά δεν μπορούμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Δυστυχώς παίξαμε αρκετούς παίκτες παραπάνω και κόντρες 2vs1, 4vs3, 5vs4 τις οποίες δεν τελειώσαμε. Αυτό είναι πρόβλημα για μια άπειρη ομάδα. Συνεχίζουμε με στόχο την παραμονή και θα παλέψουμε γι αυτή μέχρι το τέλος».

Βασίλης Μπουργούρης – Παίκτης Μίλωνα
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Χαλκίδας είναι πρωτοπόρος. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που μας είχε πει ο προπονητής μας. Πήγαμε αρκετά καλά στην άμυνα, όμως κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση με βιαστικές επιλογές. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Και στο επόμενο παιχνίδι παίζουμε με το Νηρέα Γέρακα, που είναι μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κάνουμε τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε καθημερινά για την παραμονή στην κατηγορία».

Σαμπάτης Ορφανάκος – Παίκτης ΝΟ Χαλκίδας
«Σε αυτήν την κατηγορία δεν υπάρχει αναμενόμενη νίκη γιατί υπάρχουν μεν ομάδες που είναι πιο έμπειρες και έχουν τον τίτλο του φαβορί όπως εμείς, αλλά κάνουν λιγότερη προπόνηση, και είναι ομάδες όπως ο Μίλων που δουλεύει σωστά, κάνοντας καθημερινή προπόνηση. Είναι παιδιά εξελίξιμα και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πως μπορεί να κριθεί ένα παιχνίδι. Παίξαμε σοβαρά από την αρχή και αποκτήσαμε μια διαφορά, την οποία συντηρήσαμε μέχρι το τέλος».
Για το αν η κορυφή «ανοίγει την όρεξη» για άνοδο: «Είμαστε στην κορυφή αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο θα κριθεί στη συνέχεια. Δε λέει κάτι η πρώτη θέση τώρα. Για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός σε καμία περίπτωση η άνοδος. Όμως, αν προκύψει δε θα πούμε γιατί ανεβήκαμε. Εμείς είμαστε μια ομάδα με μεγάλους σε ηλικία παίκτες που έχουμε παίξει πολλά χρόνια στην Α1. Αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια. Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και από εκεί και πέρα ότι έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: