Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

0 Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΧ 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΝΟ Χαλκίδας που θα κλείσει φέτος 83 χρόνια ζωής, έκανε την εκδήλωση κοπής πίτας τιμώντας συγχρόνως και πολλούς αθλητές του που είχαν την προηγούμενη χρονιά πάρα πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος και στη συνέχεια βραβεύτηκαν και φυσικά χειροκροτήθηκαν, 60 αθλητές και αθλήτριες του στο Αμφιθεατρικό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Από το τμήμα πόλο του ΝΟΧ και τιμήθηκαν τρία παιδιά των Ακαδημιών του που κλήθηκαν στην Προεθνική, οι Νίκος Οικονόμου, Ορέστης Τριανταφύλλου και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος. 

Ακόμη βραβεύτηκε ο επί μια 25ετία παίχτης της ομάδας Tάκης Παλαιολόγος ο οποός πριν 20 χρόνια συμμετείχε, με την Εθνική Εφήβων, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κούβα (το βραβείο το παρέλαβε από την Ολυμπιονίκη Ειρήνη Αϊνδιλή). 

Ως καλύτερος πολίστας για το 2016 βραβεύτηκε ο Κώστας Μπουρνάζος που ξαναγύρισε την πρ. περίοδο στην ομάδα πόλο του ΝΟΧ (το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Βαγγέλη Μούτουπα).

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: