Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κυριακή 12/3, φιλοξενεί Κύζικο

Η δύσκολη ώρα για τον Ηρακλή Χαλκίδας ήρθε. Οι 2 τελευταίοι αγώνες για τον Ηρακλή Χαλκίδας, είναι κρίσιμοι, καθώς θα κρίνουν στη συνέχεια, την παραμονή του στην Α1 κατηγορία. Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 17:00, στο κλειστό Κανήθου, θα φιλοξενήσει την Κύζικο (η οποία είναι μία θέση πιο κάτω με 3 λιγότερους βαθμούς), για την 21η αγωνιστική της Volley League και θέλει πάση θυσία τη νίκη.
Αν και στους τελευταίους 5 αγώνες σε Α1 και Α2, ο Ηρακλής έχει χάσει απ' την Κύζικο με 3-0 και στους 5, θέλει αυτή τη φορά τη νίκη, όσο ποτέ. Ο Ηρακλής Χαλκίδας θα διεκδικήσει την 9η θέση, η οποία είναι και θέση παραμονής στην κατηγορία, απ' τα Play Out της Volley League και θέλει τη νίκη ώστε να ξεκινήσει με βαθμολογικό πλεονέκτημα.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής.
Παρατηρητής: Αντωνούλης.
Επόπτες: Μαύρος, Διαμάντης.
Γραμματεία: Τριανταφύλλου.
Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, αναμένετε να γεμίσουν το κλειστό Κανήθου. Μάλιστα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», θα έρθουν απευθείας μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και της Ερμιονίδας (ο αγώνας ποδοσφαίρου ξεκινάει στις 15:00), ώστε να στηρίξουν τον Ηρακλή Χαλκίδας, στην προσπάθεια του να παραμείνει στα στη Volley League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: