Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

0 ΑΟΧ: Κυριακή 12/3, φιλοξενεί την Ερμιονίδα

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την Ερμιονίδα, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 
Το παιχνίδι αυτό θα είναι ντέρμπι καθώς ο 4ος βαθμολογικά ΑΟ Χαλκίς, είναι 4 βαθμούς κάτω απ' την 3η βαθμολογικά Ερμιονίδα και με νίκη πλησιάζει στον 1 βαθμό. Αυτό θα είναι σημαντικό για τον ΑΟΧ, καθώς στις τελευταίες αγωνιστικές, έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από τις ομάδες των 3ων πρώτων θέσεων (Παναχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Ερμιονίδα), ενώ και τις 3 τις έχει εντός έδρας. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας, απ' το σύνδεσμο Λέσβου, με βοηθούς τη Μαρία Δέτση και το Χρήστο Νικολάου, απ' το σύνδεσμο Αθήνας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου απ' το σύνδεσμο Βοιωτίας.
Ο κόσμος της Χαλκίδας, ακολούθησε τον ΑΟΧ οργανωμένα σε 3 διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια (Αθήνα με Φωστήρα, Τρίπολη με Παναρκαδικό, Πύλο με Τσικλητήρα) και αναμένετε να γεμίσουν το δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Σημεία προπώλησης 5ευρων εισιτηρίων: 

  • Parking ΑΦΟΙ ΛΙΝΑΡΔΟΥ 
  • Poly Crepa
  • Twins Cafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: