Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

0 ΑΟΧ: Κυριακή 23/4, φιλοξενεί Ζευγολατιό στις 14:30

Την Κυριακή 23 Απριλίου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τον ΑΟ Ζευγολατιού, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ώρα του αγώνα άλλαξε και θα πραγματοποιηθεί στις 14:30. 
Η ομάδα της Χαλκίδας, θέλει τη νίκη τόσο της Κυριακής, όσο και των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς θέλει να διεκδικήσει τη 2η θέση, τόσο για το γόητρο, όσο και για τα νέα σενάρια που θέλουν την πιθανή άνοδο και των δευτεραθλητών στη Football League. Το σενάριο αυτό περιλαμβάνει τόσο το ότι πιθανόν τη νέα σεζόν να γίνουν αλλαγές στη Football League (2 όμιλοι), όσο και το ότι πολλές ομάδες έχουν δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα και ας μην έχουν θέμα υποβιβασμού. Απ' την άλλη είναι και ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν δεν καλύψει τα χρέη της η πρωτοπόρος Παναχαϊκή, να μην έχει το δικαίωμα στην άνοδο της Football League, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς δεν μιλάμε για κάποιον "τυχαίο" σύλλογο.
Η χθεσινή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου δεν πραγματοποιήθηκε καθώς το προπονητικό team και η διοίκηση του ΑΟΧ, παρευρέθηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα. Παρόλα αυτά ο Αντώνης Αυλωνίτης δήλωσε:
«Πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για κατάκτηση της δεύτερης θέσης, καθώς δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει. Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς και θέλουμε τον κόσμο πραγματικά δίπλα μας. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε από το δικό σας μετερίζι τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι εμείς, εντός κι εκτός γηπέδου».
Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής είναι σε καλό ρυθμό, ενώ δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού. Η μόνη απώλεια θα είναι ο τιμωρημένος Γιάννης Θωμάς, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί και στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Μεγαλόπολης. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι Γιώργος Πατεμτζής απ' το σύνδεσμο Ηρακλείου, με βοηθούς τους Μαρίνο Λιαμπότη και Άγγελο Κολιάκο απ' το σύνδεσμο Αθήνας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου απ' το σύνδεσμο Βοιωτίας.
Παρά τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία (το Ζευγολατιό είναι προτελευταίο), δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας σε αυτή την κατηγορία. Η ομάδα της Χαλκίδας θέλει νίκη τόσο την Κυριακή με το Ζευγολατιό, όσο και στο εκτός έδρας αγώνα με την τελευταία βαθμολογικά Δόξα Μεγαλόπολης, έτσι ώστε στο επόμενο μεγάλο ντέρμπι που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ Βάρδας, να είναι κοντά βαθμολογικά (αν δεν έχει περάσει μπροστά) και με νίκη να πάρει το προβάδισμα της 2ης θέσης.
Ο κόσμος της Χαλκίδας, πρέπει να στηρίξει την ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι. Η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά είναι ελεύθερη ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα 5 ευρώ.

Προπόληση εισιτηρίων:
  • Cafe Twins (Λεωφόρος Χαϊνά 86, 2221027777)
  • Πάρκινγκ "Αφοί Λινάρδου" (Αγγελή Γοβιού 12, 2221022609)
  • Αρωματοπωλείον "Το Αιθέριον" (Αβάντων 58, 2221550850)
  • Γραφείο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Νεοφύτου 48Β, 2221309211)

Δεν υπάρχουν σχόλια: