Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

0 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (2016-17)

Με ένα ποσοστό 40%, ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, αναδείχθηκε ο καλύτερος φετινός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς (2016-17), βάση της ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στο blog μας. Ένα ποσοστό ρεκόρ για τις ψηφοφορίες που πραγματοποιεί το chalkidafans3.blogspot.gr για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ξεπερνώντας και το 31% του Αλέξανδρου Βαλκάνου (2013-14). Μεγάλο ποσοστό είχε και ο Λάμπρος Πολίτης, στη 2η θέση με 30%, το οποίο είναι ρεκόρ για κάποιον που αναδεικνύεται 2ος στη χρονιά. 3ος στην ψηφοφορία βγήκε ο Άντονι Εμέκα, με 10%, όντας ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής που ψηφίζεται στους 3 πρώτους στις ψηφοφορίες καλύτερων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χαλκίς που πραγματοποιείται στο blog μας από τη σεζόν 2009-10.

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ 40%
1ος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς και 2ος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με 13 γκολ, ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς της φετινής χρονιάς (2016-17). Ο αγαπητός 28χρονος επιθετικός των φιλάθλων ήρθε στον ΑΟΧ απ' την 6η αγωνιστική, στον εντός έδρας αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου και εκτός ότι παραλίγο να βγει και πρώτος σκόρερ του ομίλου, βοήθησε τον ΑΟ Χαλκίς με και τα 13 γκολ του, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση της 2ης θέσης της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

2. ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 30%
Ο 21χρονος αμυντικός μέσος, ερχόμενος με εμπειρίες από τη Football League, τρέλανε κόσμο φέτος στη Χαλκίδα. Σε κάθε παιχνίδι είχε υψηλές αποδόσεις και έπαιζε με πάθος ενώ πέτυχε και 3 σημαντικά γκολ. Σημαντικό εργαλείο του ΑΟ Χαλκίς, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης του ΑΟ Χαλκίς και ο κόσμος της Χαλκίδας, στη ψηφοφορία, του έδωσε ένα μεγάλο ποσοστό. Ο Λάμπρος Πολίτης, έχει μέλλον μπροστά του και αυτή η κατάταξη του στην ψηφοφορία και το ποσοστό του, στέλνει μήνυμα στη διοίκηση του ΑΟΧ, ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

3. ΑΝΤΟΝΙ ΕΜΕΚΑ 10%
Ο 27χρονος μέσος Νιγηριανός, ο οποίος έχει και Βελγική υπηκοότητα, ήταν ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της χρονιάς στον ΑΟ Χαλκίς, έχοντας εμπειρίες από Football Legue και από Βέλγιο. Παθιασμένος σε κάθε παιχνίδι, με καλή απόδοση, έκανε πολύ καλή δουλειά στο κέντρο, παρόλο που δεν ήταν από τους ποδοσφαιριστές που "φάνηκαν" φέτος. Οργάνωνε πολύ καλά το κέντρο, έγραφε πολλά χιλιόμετρα και σκόραρε και 1 γκολ. Οι φίλαθλοι είδαν τη δουλειά του στο γήπεδο και τον έβγαλαν στην 3η θέση.

4. Κώστας Καραμπάς 9%
5. Βαγγέλης Ντελέκος 7%
6. Φάμπιο Μπαλού 3%
7. Παναγιώτης Μπακομήτρος 1%



Φέτος, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή απόδοση. Στην ψηφοφορία επιλέχθηκαν αυτοί με τις περισσότερες συμμετοχές. Στη ψηφοφορία είχαμε και αποβολή λόγω νοθείας (Δείτε ΕΔΩ), ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να είναι άνετα στην πρώτη τριάδα.
36 ποδοσφαιριστές φόρεσαν φέτος τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς. Κάποιοι ήταν και πολύ καλοί αλλά έφυγαν νωρίς για άλλη ομάδα. Τη φανέλα φέτος φόρεσε και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ένας ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδος, καθώς και σε θεσμούς όπως Champions League. Αξίζει σε όλους τους 36 ποδοσφαιριστές ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την κατάκτηση της 2ης θέσης του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: