Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

0 ΣΦΧ: Ανακοίνωση προς βουλευτές Ευβοίας για την τροπολογία των χρεών της Παναχαϊκής

Την Τρίτη 27 Ιουνίου, ψηφίζεται στη Βουλή η τροπολογία για τα χρέη των Αθλητικών Ανώνυμων Εταιριών (ΑΑΕ), με την οποία στην ουσία τα χρέη των ομάδων, παραγράφονται.
Η πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, Παναχαϊκή, έχει αρκετά χρέη τα οποία αν δεν τα πλήρωνε, θα προβιβαζόταν ο 2ος  βαθμολογικά του ομίλου, ο οποίος είναι ο ΑΟ Χαλκίς. Όμως έρχεται αυτή η τροπολογία και επηρεάζει τον ΑΟΧ, καθώς "χαρίζουν" τα χρέη στην Παναχαϊκή, με τη "δικαιολογία" ότι υποβιβάστηκε πέρσι στη Γ' Εθνική, αντί να τηρηθεί ο αρχικός νόμος και να προβιβαστεί η ομάδα της Χαλκίδας.
Εμείς σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων, απαιτούμε από τους βουλευτές της Εύβοιας να κινηθούν "ηθικά" αλλά και υπέρ της πόλης τους και του νομού τους. Αυτή η τροπολογία "χαρίζει" τα χρέη και την άνοδο της Παναχαϊκής στη Football League και κατατροπώνει ανήθικα τον ΑΟ Χαλκίς, που θα μπορούσε να ήταν αυτός που θα ανέβαινε στη Football League.
Ο ΑΟ Χαλκίς είναι μία ομάδα που στην 50χρονη ιστορία του έχει πληρώσει όλα τα χρέη και έχει φτάσει από τη Γ' Εθνική στο Β' τοπικό. Είναι ομάδα που δεν χρωστάει και δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ συγχωνεύσεις για να αποφύγει χρέη. ΠΟΤΕ δεν έχουν παραγραφεί χρέη της ομάδας της Χαλκίδας και όλα αυτά έχουν πληρωθεί.
Τουλάχιστον από εσάς περιμένουμε να κινηθείτε προς το συμφέρον της Χαλκίδας και του Νομού σας, μιας και οι πολίτες αυτοί είναι που σας ψήφισαν και σας έβαλαν μέσα στη Βουλή.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: