Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

0 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8 ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ FL

Η προσοχή των διοικούντων του ΑΟ Χαλκίς στρέφεται στη στάση που θα κρατήσει το ΔΣ της Football League τη Παρασκευή σχετικά με τον νέο ΚΑΠ που άφησε παράθυρο ανόδου στους δευτεραθλητές της Γ΄ εθνικής στη περίπτωση που κάποια ή κάποιες από τις 18 ομάδες της Β΄ εθνικής δεν δηλώσουν συμμετοχή.
Οι μέχρι τώρα προσθέσεις των επιτελών της λίγκας δεν είναι ενθαρυντικές καθώς θεωρούν ότι ο τροποποιημένος ΚΑΠ πρέπει να ισχύσει από το επόμενο και όχι το ερχόμενο πρωτάθλημα, ακόμα και εάν υπάρξουν ομάδες που δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής.
Πάντως το συμβούλιο της Παρασκευής περιλαμβάνει στην ημερήσια διάταξη το θέμα της προκήρυξης του πρωταθλήματος και αναμένονται με αγωνία οι τοποθετήσεις των μελών, με δεδομένο ότι ήδη θα γνωρίζει ποιές ομάδες θα έχουν δηλώσει συμμετοχή καθώς η Παρασκευή 4 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής. 

Η ανακοίνωση της λίγκας αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία μας Θεμιστοκλέους 42, 4ος όρορφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
  1. Νομιμοποίηση ομάδων στη Football League και ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος
  3. Διάφορα θέματα».
Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: