Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

0 ΓΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δυο νεαρούς παίκτες ενέταξε στο ρόστερ του ο ΑΟ Χαλκίς, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει να προπονούνται με την ομάδα, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Πρόκειται για το Νίκο Γιαλό και τον Βαγγέλη Πατερίτσα. 
Ο Βαγγέλης Πατερίτσας (αριστερά στη φωτό), μόλις 18 ετών, με ύψος 1.83 αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα δυο τελευταία χρόνια ήταν βασικό γρανάζι της πετυχημένης πορεία του Αστέρα Βατώντα που ανέβηκε (περ. 2015-16) από τη Β' κατηγορίας (26 συμμ. 6 γκολ) στην Α', όπου και παρέμεινε φέτος (περ. 2016-17, 22 συμμ. και 2 γκολ). 
Ο Νίκος Γιαλός (δεξιά στη φωτό), που ξεκίνησε από τον ΑΟ Αυλίδας και είναι γιος του παλαίμαχου παίκτη του ΑΟΧ Κώστα Γιαλού, είχε ξαναμεταγραφεί πριν δυο χρόνια στην ομάδα της Χαλκίδας αλλά γρήγορα μετακόμισε στον Ατρόμητο Πειραιώς και το Γενάρη του 2016 επέστρεψε στην Αυλίδα. Τη σεζόν που τέλειωσε αγωνίστηκε στη Θήβα. Είναι 20 ετών και αγωνίζεται στον άξονα ως κεντρικός χαφ. (πηγή: egnomi.gr)

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΛΟΣ
Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Γιαλό. 
Ο Νίκος συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία με την ομάδα και χθες υπέγραψε το δελτίο του. 
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μας πέρσι ανήκε στον Α.Ο. Θήβας κι αγωνίζεται στον άξονα, ως κεντρικό χαφ και δεκάρι. 
Εμείς του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Το γραφείο Τύπου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ
Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον Ευάγγελο Πατερίτσα. 
Ο 18χρονος Ευβοιώτης ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.83, αγωνίζεται σαν κεντρικό χαφ και τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε στον Αστέρα Βατώντα, όπου πανηγύρισε και μια άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Εύβοιας. 
Ο Βαγγέλης συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία με την ομάδα και σήμερα υπέγραψε το νέο του δελτίο με την ομάδα μας. 
Εμείς ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές πολλές επιτυχίες με την «Αρέθουσα» στο στήθος. 

Το γραφείο Τύπου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: