Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

0 ΔΣ ΑΟΧ: Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μαυρονάσιο

Σ' ένα επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο παρουσία του προπονητή και των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η απόφαση των μελών της διοίκησης ήταν να αψηφίσουν τις έντονες αντιδράσεις φιλάθλων και ποδοσφαιριστών, αλλά και τη δική τους αρχική απόφαση και τελικά να αναθέσουν χρέη τεχνικού διευθυντή στο Σωτήρη Μαυρονάσιο.
Οι διοικούντες την ομάδα επενδύουν στον γυρολόγο παράγοντα καθώς θεωρούν ότι θα φέρει χρήματα στα ταμεία για να σωθεί η χρονιά. Για να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές πήραν διαβεβαιώσεις ότι ο Σωτήρης Μαυρονάσιος δεν θα μπαίνει στα αποδυτήρια και δεν θα έχει καμία επαφή μαζί τους. Παράλληλα έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα πληρωθούν τη μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου (το απόγευμα).
Η σύμπτωση έχει να κάνει με την ημέρα πληρωμής που συμπίπτει με την ημερομηνία ολοκλήρωσης των μεταγραφών...
Η συμφωνία στο πρόσωπο του πρώην αντιπροέδρου των Χανίων ήταν η μοναδική καθώς το συμβούλιο ήταν επεισοδιακό με τα μέλη του ΔΣ να καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου, ενώ και ο Αντώνης Αυλωνίτης (στον οποίο χρεώνεται η είσοδος Μαυρονάσιου) είχε πολλά να καταλογίσει στους διοικούντες.

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: