Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: 0-0 με Πήγασο στη Μακρυκάπα

Το τρίτο τους παιχνίδι στη φετινή Β' Εθνική έδωσαν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου οι Αβαντίδες Χαλκίδας με αντίπαλο τον Πήγασο Θριασίου (0-0) στο γήπεδο Μακρυκάπας (σ.σ. ολόκληρη Χαλκίδα και οι Αβαντίδες δεν βρίσκουν γήπεδο και ...αναγκάζονται να αγωνιστούν στη Μακρυκάπα). Το εν λόγω ματς ήταν να διεξαχθεί την περασμένη εβδομάδα, αλλά λόγω της φονικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική η ομάδα της περιοχής της Μαγούλας δεν κατάφερε να ταξιδέψει, ενώ σήμερα αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια. Μάλιστα, μία κοπέλα στο ρόστερ του Πήγασου μένει στη Μάνδρα που γνώρισε βιβλική καταστροφή.
Στον αγώνα οι Αβαντίδες ήταν μέτριες στο α' ημίχρονο και αρκετά καλές στο β' ημίχρονο. Ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που βρήκαν στο διάβα τους και "κόλλησαν" στο μηδέν.
Στο πρώτο δεκάλεπτο το ματς ήταν μοιρασμένο χωρίς φάσεις και με τις Αβαντίδες να πιέζουν ψηλά. Δεν μπορούσαν, όμως, να πατήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Την πρώτη ευκαιρία δημιούργησε ο Πήγασος με την Μπαραμπούτη, ενώ οι Αβαντίδες απείλησαν λίγο αργότερα, όταν η Ασημώνη έκανε τη σέντρα και η Νίκα σούταρε άουτ. Αλλη μια καλή φάση είχαν οι κυανόμαυρες, με την Κλαρίτα Μυρτολάρι να ολιγωρεί μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να χάνει την μπάλα λίγο πριν ...οπλίσει. Οι Αβαντίδες προσπαθούσαν να γυρίσουν την μπάλα, αλλά με λάθη στο χώρο του κέντρου, ενώ ο Πήγασος επιχειρούσε με κάθετες πάσες να διασπάσει την άμυνα των κοριτσιών της Χαλκίδας. Στην τελική ευθεία του ημιχρόνου ο Πήγασος θα μπορούσε να προηγηθεί από στημένη φάση (κόρνερ), αλλά στην εξέλιξή της, το σουτ της Βλάχου έφυγε άουτ.
Στο β' ημίχρονο (και με την είσοδο της Αναγνώστου) οι Αβαντίδες ήταν πιο κινητικές και προσπάθησαν περισσότερο ορθολογικά να χτυπήσουν τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια, χάνοντας δυο μεγάλες φάσεις. Στην πρώτη, η Ασημώνη από αριστερά έκοψε στην Αναγνώστου που έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στη δεύτερη (δείτε παρακάτω σε βίντεο) η Μανίτα βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε χλιαρά και η γκολκίπερ του Πήγασου απέκρουσε. Στο μεταξύ η Αναγνώστου ένιωσε μια αδιαθεσία και έγινε αλλαγή στην αλλαγή, σε ένα χρονικό σημείο που δημιουργούσε ρήγματα ως αριστερή χαφ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πολλές καθυστερήσεις έκοψαν τον ρυθμό των κοριτσιών των Αβαντίδων, που δεν απέφυγαν τη λευκή ισοπαλία. Οι Αβαντίδες σε τρία ματς έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο επόμενο ματς θα παίξουν εκτός έδρας με την Αγ. Παρασκευή.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, γνωστός προπονητής στην Εύβοια, καθώς έχει καθίσει στον πάγκο των Μικτών του νομού (πριν δυο χρόνια), του ΑΟΧ (άμεσος συνεργάτης του Λάμπρου) και του Ηρακλή Ψαχνών. Πλέον, είναι προπονητής και στη γυναικεία ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού και ήρθε να κατασκοπεύσει τον επόμενο αντίπαλό του, που είναι ο Πήγασος Θριασίου.

Πηγή: egnomi.gr

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 3 Νοεμβρίου, οι Αβαντίδες θα αγωνιστούν εκτός έδρας, με την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σμπρίνης): Μαρασίδη, Μεϊντάνη, Δάρλα, Παπαδοπούλου, Καρόζη, Τσώκου, Μυρτολάρι, Μανίτα, Νίκα (40' Αναγνώστου, 60' λ.τρ. Ζώγα), Τουλούμη (46' Κουκουβίνου), Ασημώνη (Σαμαρά, Αγγελακούδη, Κουτρούτσου, Δήμου).
ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ: Ψάλτη, Φώσκολου, Karriqi, Τσαφάρα, Γαβαλά, Βλάχου, Paval, Καλλίστη, Μπαραμπούτη, Αποστοπούλου, Καλαμαλίκη, Καραμαλίκη (Καλή, Κουκουβέ, Μπαρδάκου, Προκόπη). 

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:
19/11 Ίκαρος 0-2 Αγία Παρασκεύη
19/11 Άρης Κ. 0-3 Ολυμπιάδα
25/11 Άβαντες 0-0 Πήγασος
26/11 Πανηλειακός 3-0 Καρυάτιδες

Βαθμολογία (3 αγ.):
1. Αγία Παρασκευή 9 (15-2)
2. Πανηλειακός Πύργου 9 (8-1)
3. Ολυμπιάδα Υμμητού 6 (9-6)
4. Άβαντες Χαλκίδας 4 (2-4)
5. Πήγασος Θριασίου 4 (2-5)
6. Καρυάτιδες Σπάρτης 1 (5-9)
7. Ίκαρος Πετρωτού 1 (1-5)
8. Άρης Κορίνθου 0 (3-13)


Το χαμένο τετ α τετ της Μανίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: