Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

0 Ο ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ, Ο ΕΜΕΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Ο Γιάννης Στεργιανός, τον οποίο ο Αυλωνίτης στο πρόσφατο παρελθόν έχει χαρακτηρίσει "μπακάρα", αποχωρεί από τον ΑΟΧ, καθώς μετά τα τελευταία γεγονότα στο κυανόμαυρο στρατόπεδο ο Δραμινός αμυντικός επιθυμεί να ρίξει μαύρη πέτρα στη Χαλκίδα και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Οπως όλα δείχνουν δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Αντονι Εμέκα (φωτό), που κι αυτός έφτασε κοντά στην έξοδο, αλλά μάλλον θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την "Αρέθουσα" στο στήθος.
Με τον Εμέκα υπήρξε μία διαφωνία στο οικονομικό και συγκεκριμένα στο ύψος του "μηνιάτικου" (η διαφορά ήταν μικρή, της τάξης των 200 ευρώ), την οποία η διοίκηση αποδίδει σε ...παρεξήγηση.
Για την παραμονή Εμέκα ...πάτησε πόδι κι ο Αυλωνίτης και μάλιστα την περ. Τρίτη το βράδυ (σ.σ. μετά τις πληρωμές στους παίκτες) ήρθε σε κόντρα με τη διοίκηση γι' αυτό το ζήτημα.
Οχι ότι δεν άσκησε βέτο και στη φυγή του Στεργιανού, αλλά ο δεύτερος έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του (σ.σ. η περίπτωσή του θυμίζει αυτή του Τσατσαρή την περσινή περίοδο) και δεν αποκλείεται να τον δούμε από τον Γενάρη και μετά να φοράει τη φανέλα της Δόξας Δράμας στη Β' Εθνική.
Την Κυριακή δεν υπήρχε πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ για τον ΑΟΧ ακολουθούν τα δυο εκτός έδρας ντέρμπι με Ερμιονίδα και Αήττητο Σπάτων.
Ο ΑΟΧ θα ταξιδέψει στην Ερμιονίδα χωρίς τους τιμωρημένους Ντελέκο και Ταυταρίδη, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, στην περίπτωση του Ντελέκου οι άνθρωποι του ΑΟΧ ενήργησαν εσφαλμένα, ζητώντας του (στο ματς με τον Ταμυναϊκό) να δεχτεί επίτηδες κίτρινη κάρτα, ώστε να συμπληρώσει ...τέσσερις, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να την εκτίσει στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Μακρυκάπα την περ. Τετάρτη. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, όμως, μόνο οι κόκκινες εκτίονται από το πρωτάθλημα στο Κύπελλο κι όχι οι κίτρινες. Οι άνθρωποι του ΑΟΧ εκτέθηκαν και στέρησαν την παρουσία του Ντελέκου από ένα ματς κομβικό όπως είναι το επερχόμενο με την Ερμιονίδα.
Τέλος, ο ΑΟΧ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ με το χρηματικό ποσό των 3.334 ευρώ για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: