Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: 0-5 στη Μακρυκάπα, βήμα πρόκρισης

Εύκολη νίκη και βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας έκανε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στο γήπεδο της Μακρυκάπας. Η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε με 0-5 τον ΑΟ Μακρυκάπας και σχεδόν καθάρισε την πρόκριση απ' τον πρώτο αγώνα, με τη ρεβάνς της 22ης Νοεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Μεγάλο παιχνίδι του Μπλάνκο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ ενώ από ένα γκολ έβαλαν οι Παπαδάκης και Χαρτσιάς.

Τα γκολ του αγώνα:
  • 11' - Ο Μπλάνκο συγκλίνει από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. 
  • 13' - Ο Πουρνής ανέτρεψε τον Παπαδάκη μέσα στην περιοχή και ο Μπλάνκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2. 
  • 22' - Ο Βαλκάνος βρήκε τον Μπλάνκο, ο Αργεντίνος βρήκε μέσα στην περιοχή τον Παπαδάκη, ο οποίος με μία εξαιρετική προσποίηση και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 0-3. 
  • 35' - Κάθετη μπαλιά του Βαλκάνο στην εστία του Πουρνή, ο Μπλάνκο παίρνει τη μπάλα, σουτάρει και κάνει το 0-4. 
  • 62' - Ο Χαρτσιάς κλέβει τη μπάλα από τον Τάσο Καρκαλή, και ανενόχλητος μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-5. 
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο νέος ΚΑΠ δεν ξεχωρίζει ποια είναι η διοργανώτρια (ΕΠΟ ή τοπική Ενωση), ούτε ποια είναι η διοργάνωση (πρωτάθλημα ή Kύπελλο) και όσοι ποδοσφαιριστές δέχονται κόκκινη κάρτα θα μπορούν, είτε στη μία είτε στην άλλη διοργάνωση, να εκτίουν την ποινή τους. Ετσι, και οι τρεις παίκτες του ΑΟΧ που αποβλήθηκαν την Κυριακή (Τσίγκρος, Πολίτης, Θωμάς) δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Μακρυκάπα, εκτίοντας τη ποινή τους. 
Οι δύο, ο Θωμάς με τον Πολίτη, θα είναι σίγουρα στη διάθεση του κ. Αυλωνίτη στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος (με Πανθηραϊκό, Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Σαντορίνη), αφού αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη. Ο Τσίγκρος όμως αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη και είναι άγνωστη ακόμη η ποινή του (αν είναι μία η αγωνιστική, θα τιμωρηθεί, θα πάει κι αυτός στη Σαντορίνη). Για το θέμα έγινε ερώτηση και στην ΕΠΟ, μέσω της ΕΠΣΕ και η απάντηση ήταν σχετική με όσα προαναφέρθηκαν.

Διαιτησία: Κασομούλης, Πριόνας - Σπανός.
ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Τάσος Καρκαλής (75' Στ. Στούμπος), Γιάννης Καρκαλής, Σηφάκης, Γκίκας (65' Σιλιβάκος), Κουτσαυλής, Βουρδάνος (55' Σμπρίνης), Σίδερης, Μπαϊμπάκης (80' Πολυχρόνης).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Σταυριανός, Γιωρ. Αυλωνίτης (65' λ.τρ. Καρκαντελίδης), Ρογαλίδης, Γεωργίου, Μπακομήτρος (λ.τρ. 20' Στεργιανός), Ταυταρίδης (71' Παπαγεωργίου), Κουτσαυλής, Πατερίτσας, Μπλάνκο (63' Χαρτσιάς), Παπαδάκης, Βαλκάνος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια: