Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Οι παίχτες θα πάνε Σαντορίνη, αν και το πρωί δεν έφυγαν με το καράβι

Περιπετειώδης ήταν η σημερινή μέρα για τον ΑΟ Χαλκίς. Στις 5 τα ξημερώματα όπου ήταν και η συνάντηση των ποδοσφαιριστών, ώστε να αναχωρήσουν για τη Σαντορίνη, στα πλαίσια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθηραϊκό, οι παίχτες δεν παρευρέθηκαν κι έτσι έχασαν το καράβι. Η αιτία φυσικά το γεγονός ότι ούτε αυτή την εβδομάδα πληρώθηκαν, όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση. Έτσι οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην πάνε στον αγώνα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Θυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει αποχή σε πολλές προπονήσεις, λόγω του ότι δεν έχουν πληρωθεί.
Το πρωί όμως διοίκηση και ποδοσφαιριστές κλείστηκαν στα γραφεία της ομάδας και τελικά βρήκαν μία χρυσή τομή. Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν τελικά να πάνε Σαντορίνη για να αγωνιστούν και έτσι θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο, καθώς πλοίο δεν υπήρχε μετά από αυτό που έχασαν.
Οι 11 βασικοί, που θα ξεκινήσουν στο ματς, έφυγαν σήμερα στις 5 το απόγευμα (17:00) και οι υπόλοιποι της αποστολής θα φύγουν αύριο το πρωί και θα προσγειωθούν στον κρατικό αερολιμένα Σαντορίνης, 6 χλμ μακριά απ' την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά.
Αυτό το γεγονός δείχνει ξεκάθαρα ότι η διοίκηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και αν δεν θα γινόταν ο αυριανός αγώνας, θα γραφόταν μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΑΟΧ. Το ερώτημα βέβαια είναι ότι λόγω ταλαιπωρίας δεν ξέρουμε πως θα αγωνιστούν οι παίχτες του ΑΟΧ. Πέρα από όλα αυτά από Δευτέρα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η τωρινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: