Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ 1-0 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Κατέβηκαν οι παίχτες και νίκησαν

Όχι μόνο κατέβηκαν και έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι (Κυριακή 19 Νοεμβρίου), αλλά πήραν και τη νίκη οι παίχτες του ΑΟ Χαλκίς, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, απέναντι στο Ταμυναϊκό Αλιβερίου, με σκορ 1-0, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 26' ο Ταυταρίδης.
Οι παίχτες του ΑΟΧ με τον Αυλωνίτη, είχαν δηλώσει πως δεν θα κατέβουν στο ματς, λόγω του ότι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα (δείτε ΕΔΩ). Η ομάδα νέων ήταν έτοιμη, αλλά τελευταία στιγμή, 4 ώρες πριν το παιχνίδι, αποφάσισαν να αγωνιστούν. 

Το φιλμ του αγώνα:
  • 26' - Ο Μπλάνκο κατεβάζει τη μπάλα, ο Αργεντινός κόπηκε από τους αμυντικούς του Ταμυναϊκού, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ταυταρίδη, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μυτακίδη και έκανε το 1-0. (ΑΟΧ) 
  • 31' - Οι Μπλάνκο, Ντελέκος και Πολίτης άλλαξαν γρήγορα την μπάλα και πάτησαν περιοχή, αλλά ο Πολίτης δεν κατάφερε να βρει ελεύθερο σουτ και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη. (ΑΟΧ)
  • 35' -  Ο Μπλάνκο ξεμαρκαρίστηκε, έκανε την παράλληλη πάσα, ο Χαρτσιάς δεν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το σουτ που ακολούθησε από τον Ντελέκο πέρασε ψηλά άουτ. (ΑΟΧ)
  • 39' - Ο Μήτρου αλλάζει παιχνίδι για τον Κούρτη, ο οποίος σούταρε και έστειλε τη μπάλα άουτ. (ΤΑΜ)
  • 42' - Φαλτσαριστό σουτ από τον Πολίτη, ο Μητακίδης απέκρουσε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 45' - Εκτέλεση φάουλ του Μήτρου στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο προωθημένος Καρατζάς δεν έπιασε καλά το πλασέ που επιχείρησε και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σταυριανού. (ΤΑΜ)
  • 48΄ Επικίνδυνη σέντρα του Μπλάνκο, ο Κρόκος πρόλαβε προ του Ταυταρίδη και έδιωξε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 55' - Σουτ του Ντελέκου έξω από την περιοχή, η μπάλα "έγλειψε" το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μητακίδη. (ΑΟΧ)
  • 65' - Ο Ταυταρίδης από δεξιά, έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά η μπάλα δεν ...πέρασε. (ΑΟΧ)
  • 66' - Ο Ραμπαβίλα έκανε το "ένα-δυο" με τον Κούρτη, αλλά το φοβερό σουτ του πρώτου πέρασε άουτ. (ΤΑΜ)
  • 67' - Ο Χαρτσιά πάσαρε στον Μπλάνκο, αλλά χωρίς αντίκρισμα. (ΑΟΧ)  
  • 70' - Σέντρα του Κούρτη από δεξιά, προβολή του Κώτση, δεν ανησύχησε τον Σταυριανό. (ΤΑΜ)
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Ερμιόνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ερμιονίδα, στις 15:00, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, θα φιλοξενήσει τη Μακρυκάπα, στις 14:30 στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για το κύπελλο Ευβοίας. Ο ΑΟΧ στο πρώτο ματς, είχε κερδίσει μέσα στη Μακρυκάπα με 0-5. 

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Σταυριανός, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου, Χαρτσιάς (72΄ Βαλκάνος), Ντελέκος (92΄ Παπαδάκης), Μπλάνκο (89΄ Εμέκα), Πολίτης (86΄ Ανέστης), Ταυταρίδης. 
Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μητακίδης, Κρόκος, Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Σιλιγαρδάκης (72΄ Μαλισσόβας), Κώτσι (89΄ Ζάχι), Ι. Αναστασίου Ραμπαβίλας, Κούρτης (84΄ Σταμέλος), Μήτρου (79΄ Πιλάτης).







ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




Δεν υπάρχουν σχόλια: