Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

0 ΟΠΕΧ: 6 αθλητές στις μεγάλες κατηγορίες

Ο Ο.ΠΕ.Χ (Ομιλος Πετοσφαίρισης Χαλκίδας) λειτουργεί ως ένας σύλλογος που εξάγει ταλέντα, τα οποία αργά ή γρήγορα κάνουν το ...βήμα παραπάνω και δίνονται με υποσχετική σε ομάδες της μεγαλύτερης εθνικής κατηγορίας (Α1), σε άνδρες και γυναίκες.
Ετσι και φέτος, αρκετά παιδιά που έμαθαν τα «μυστικά» του βόλεϊ στον Ο.ΠΕ.Χ θα αγωνιστούν στα μεγάλα σαλόνια, γεγονός που επιβεβαιώνει και επιβραβεύει την δουλειά που γίνεται από τους προπονητές Χρήστο Αδάμ, Γιάννη Ντεγιάννη, Αλέξη Σμπιλίρη, αλλά και την προπονήτρια Σοφία Ιορδανίδου.
Αλλωστε κι αυτοί προέρχονται από τις ακαδημίες του Ο.ΠΕ.Χ (σ.σ. παλιά ΑΓΕΧ), αλλά έχουν πολύ μεγάλη ιστορία στο βόλεϊ, παίζοντας πολλά χρόνια σε μεγάλες ομάδες, κατακτώντας τίτλους, αλλά και με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας.

Οι 5 αθλητές και η 1 αθλήτρια του ΟΠΕΧ που αγωνίζονται φέτος σε μεγάλες κατηγορίες είναι:
  • Ο 17χρονος Φάνης Ρουσσόπουλος (αριστερά στη φωτό), 2ος πασαδόρος στην ανδρική ομάδα του Παναθηναικού, διεθνής με την ομάδα εφήβων και καλύτερος πασαδόρος στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων την περσινή αγωνιστική χρονιά.
  • Ο 20χρονος Οδυσσέας Αδάμ (δεξιά στη φωτό), 2ος πασαδόρος στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας, ερχόμενος από την Αγγλία, όπου πραγματοποιούσε τις σπουδές του.
  • Ο 19χρονος Κώστας Κοντούλης, κεντρικός στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας.
  • Ο 21χρονος Παναγιώτης Βρανόπουλος, λίμπερο στον Ηρακλή Χαλκίδας.
  • Ο 17χρονος Στέφανος Μανδηλάρης, ακραίος στην Α2 κατηγορία με τα χρώματα του Πανερυθραικού.
  • Η 16χρονη Λυδία Αδάμ, κεντρική στην γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, αγωνιζόμενη -μάλιστα- βασική την 1η αγωνιστική στην νίκη με 3-0 επί του Μαρκόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: