Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

0 ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΣΑΠ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΟ FINAL 4 ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μεγάλο σκάνδαλο έχει γίνει στο Ελληνικό Βόλλεϊ, κατά του Ηρακλή Χαλκίδας. Οι ξεφτιλισμένοι απατεώνες της ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών), αποφάσισαν με το έτσι θέλω να "μαγειρέψουν" παράνομα το Final 4 του League Cup και να στείλουν τον Φοίνικα Σύρου, αντί του Ηρακλή Χαλκίδας, καταπατώντας και ακυρώνοντας τους νόμους.

Η ανακοίνωση απ' τους ξεφτίλες της ΕΣΑΠ:«Ανακοινώνεται ότι το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, ότι την πρώτη θέση του Δ΄Ομίλου της πρώτης φάσης της διοργάνωσης του League Cup, μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν σε αυτήν (ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας), καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, το οποίο είχε τις περισσότερες νίκες στον όμιλο και νίκησε στον μεταξύ τους αγώνα.
Κατά συνέπεια στην τελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2017-18 που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα αγωνιστούν ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.»
Και όλα αυτά επειδή στη Σύρο τους "έτσουξε" που αποκλείστηκαν απ' τον Ηρακλή Χαλκίδας, μιας και το Final 4 θα γίνει στην έδρα τους (Ερμούπολη Σύρου). Έτσι οι Συριανοί έβαλαν τα κλάματα και ζήτησαν από την ΕΣΑΠ να πάνε εκείνοι στο Final 4, με τη δικαιολογία ότι είχαν 2 νίκες, ενώ ο Ηρακλής Χαλκίδας είχε 1. Όμως βάση νόμου το 5-2, είναι καλύτερη διαφορά σετ από το 6-4 την 1η θέση στην ισοβαθμία την είχε ο Ηρακλής Χαλκίδας. Εδώ όμως ήρθαν οι ξεφτιλισμένοι απατεώνες της ΕΣΑΠ, να μας πουν ότι στέλνουν τον Φοίνικα ως πρώτο στο Fianl 4 αντί του Ηρακλή Χαλκίδας!
Ντροπή στα καθάρματα της ΕΣΑΠ, οι οποίοι είναι ξεφτιλισμένοι απατεώνες. Καταπάτησαν νόμους και με το έτσι θέλω έστειλαν άλλη ομάδα στο Final 4...

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας:
«Πραξικόπημα κατά του αυτονόητου!
Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να προβλέψει κάποιος την εξέλιξη από τη στιγμή που η ΕΣΑΠ είδε ασάφεια σε κάτι τόσο σαφές. Η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας. Η απόφαση δεν αποτελεί πλήγμα μόνο για την ομάδα της Χαλκίδας, αλλά και για την αξιοπιστία του Ελληνικού βόλεϊ.
Δεν πρέπει να έχει συμβεί ξανά στα χρονικά αλλαγή της προκήρυξης μετά το τέλος της διοργάνωσης. Τέτοιες πρακτικές φέρνουν στο μυαλό τη λέξη πραξικόπημα.
Σχετικά με το επιχείρημα ότι προκρίνεται η ομάδα που έχει δυο νίκες και νίκησε στο μεταξύ μας παιχνίδι καμία βαρύτητα δεν έχει. Μετά τη κατάκτηση των δυο σετ ο προπονητής άλλαξε τους βασικούς και οι παίκτες χαλάρωσαν γιατί όλα είχαν κριθεί. Η νίκη και η πρόκριση για τον Ηρακλή Χαλκίδας είχε τελειώσει στο 2-2. Γιατί προσπαθούν τώρα να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τέτοια φθηνά επιχειρήματα?
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές μας γιατί όπως όλοι γνωρίζουν ο Ηρακλής Χαλκίδας προκρίθηκε στο φάιναλ 4, αλλά η ΕΣΑΠ διόρισε το Φοίνικα Σύρου.

TAA ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: