Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

0 AOX: 2-1 τη Μακρυκάπα (7-1 συνολικά), πέρασε στους «4»

Εύκολα τη πρόκριση πήρε ο ΑΟ Χαλκίς, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ευβοίας. Ο ΑΟ Χαλκίς, έχοντας κερδίσει 0-5 μέσα στη Μακρυκάπα, φιλοξένησε τους "λύκου" στον επαναληπτικό, σήμερα (22/11), στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και με σβηστές τις μηχανές, κέρδισε το αδιάφορο παιχνίδι με 2-1. Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να φύγει και ηττημένος σήμερα καθώς η Μακρυκάπα στο 84' έχασε πέναλτι και στο 86' ο ΑΟΧ έκανε το τελικό 2-1. Η ομάδα της Χαλκίδας παρατάχθηκε σήμερα με αρκετούς ποδοσφαιριστές απ' την ομάδα νέων.
Ο ΑΟΧ άνοιξε από νωρίς το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσίγκρου, ο Ανέστης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' ο Σεχάι ισοφάρισε για τη Μακρυκάπα, ενώ στο 83' ο Σίδερης έχασε πέναλτι και δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ότι έχασε η Μακρυκάπα, το πήρε ο ΑΟΧ, 2 λεπτά μετά, όταν στο 86' ο Ανέστης με 2ο προσωπικό τέρμα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Χαλκίδας.
Στα ημιτελικά του κυπέλλου Ευβοίας, ο ΑΟ Χαλκίς θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Ερέτριας, ο οποίος είναι πρωτοπόρος και ανίκητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας.
Εκτός από τον ΑΟ Χαλκίς και τον Απόλλων Ερέτριας, στα ημιτελικά προκρίθηκε και ο Ταμυναϊκός, ενώ αναμένετε ο νικητής του ζευγαριού ΑΟΝ Αρτάκης και ΑΟ Καλοχωρίου/Παντειχίου, με τις ελπίδες να γέρνουν στην ομάδα της Νέας Αρτάκης, η οποία νίκησε στον πρώτο αγώνα, εκτός έδρας, με 0-4. 
Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Ερμιόνη, την Κυριακή 3 Δεκεμρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ερμιονίδα, στις 15:00.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Γιωρ. Αυλωνίτης, Τσίγκρος, Μπακομήτρος, Ρογαλίδης, Εμέκα, Παπαδάκης, Πατερίτσας, Ανέστης, Τρίκκας, Θωμάς (Καρποδίνης, Παπαγεωργίου, Κουτσαυλής, Κακαβάς, Βαλκάνος, Τομαράς, Ντελέκος).
ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής, Τουμάνης, Σεχάι, Γκίκας, Κουτσαυλής, Μπαϊμπάκης, Σίδερης, Βουρδάνος (Μαρίνος, Σπυρ. Στούμπος, Πολυχρόνης, Πουρνής, Σιλιβάκος, Σμπρίνης, Παναγ. Στούμπος).



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






Δεν υπάρχουν σχόλια: