Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Πληρώθηκαν οι παίχτες, αποχώρησαν Κονταντίνοφ, Παλιάτσιος, προς αποχώρηση Στεργιανός, Εμέκα

Οι παίκτες του ΑΟΧ πληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης το μισθό του Σεπτεμβρίου. Παράλληλα από τη διοίκηση ειδοποιήθηκαν οι Κονσταντίνοφ και Παλιάτσιος πως δεν υπολογίζονται και πρέπει να αναζητήσουν ομάδα. 
Από σήμερα ο Κονσταντίνοφ αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟΧ Στράτος Αναστασιάδης (ο οποίος εν τέλη δεν παραιτήθηκε) του έδωσε το δελτίο του και ο Βούλγαρος χαιρέτησε τον ΑΟΧ. Ένας παίκτης που έχει παίξει μέχρι και στο Europa League, που στα φιλικά είχε δείξει δείγματα της κλάσης του, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί 100% και να ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ομάδα. Ζήτησε να φύγει και η πόρτα άνοιξε αμέσως για να πέσει και το μπάτζετ. Υπολογίζεται ότι το συμβόλαιο του Κονσταντίνοφ ήταν 1200 ευρώ το μήνα (δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος μετά τον Μπλάνκο). Αύριο θα πάρει το δελτίο του και ο Παλιάτσιος, που έτσι κι αλλιώς είναι φαντάρος και δεν υπολογίζεται από τον Αυλωνίτη.
Την αποχώρηση τους από τη Χαλκίδα ζήτησαν οι Στεργιανός και Εμέκα. Ο Έλληνας μπακ-χαφ δείχνει κουρασμένος από τη κατάσταση που επικρατεί και θέλει να μετακομίσει με την οικογένεια του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Από τη διοίκηση του ειπώθηκε πως το θέμα του θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Παρασκευής και δεν του καταβλήθηκε ο μισθός του! 
Πάντως ενδεχόμενη φυγή του Στεργιανού θα σημάνει μεγάλη απώλεια για τον Αντώνη Αυλωνίτη, καθώς πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που συμμετέχει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των "νερατζούρι"

Πηγή: starsports.gr, egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: