Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

0 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-2 ΑΟΧ: Σπουδαίο διπλό, πλησίασε κορυφή

Σπουδαίο διπλό πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Ερμιόνης Αργολίδας, όπου νίκησε την Ερμιονίδα, με 1-2, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας και σε συνδυασμό με την ήττα του Αήττητου Σπάτων, μέσα στη Ραφήνα, απ' τη Τριγλιά (2-1), η ομάδα της Χαλκίδας πλησίασε στους 2 βαθμούς τον πρωτοπόρο Αήττητο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στο γήπεδο Σπάτων.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 6' - Σε εκτέλεση φάουλ, κομπίνα του Εμέκα με τον Χαρτσιά, ο Πολίτης σουτάρει και κάνει το 0-1. (ΑΟΧ)
  • 15' - Από σέντρα, ο Γεωργίου δεν κατάφερε να διώξει, ο Μακρίδης κοντρόλαρε και με γυριστό σουτ ισοφάρισε για την Ερμιονίδα. (ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)
  • 33' - Σουτ του Πολίτη, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανίδη, αλλά η μπάλα καταλήγει στον Χαρτσιά, ο οποίος με πλασέ κάνει το 1-2. (ΑΟΧ)
  • 45' - Σουτ του Χαρτσιά από πλεονεκτική θέση, η μπάλα κατέληξε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 64' - Σουτ του Τριμπόνια, απέκρουσε ο Σταυριανός. (ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)
  • 70' - Τετ α τετ ο Μπλάνκο με το Στεφανίδη, ο Αργεντίνος αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη και να κάνει το 1-3. (ΑΟΧ)
Να σημειωθεί ότι η Χαλκίδα δεν είχε στην αποστολή τους τιμωρημένους Ντελέκο και Ταυταρίδη, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Στεργιανός και Κονσταντίνοφ.

Σε δηλώσεις του Αντώνη Αυλωνίτη στο egnomi.gr o Χαλκιδέος κόουτς είπε μεταξύ άλλων: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα στο πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι και την ερχόμενη Κυριακή θα πάμε να δώσουμε άλλη μία μάχη μέσα στα Σπάτα. Δεν πετάμε στα σύννεφα γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Επέλεξα να ξεκινήσω με τον Τσίγκρο αριστερά γιατί ήθελα να έχουμε ταχύτητα απ' αυτήν την πλευρά, όπως κι έγινε. Ενώ στο β' ημίχρονο έβαλα τον Βαλκάνο, -περνώντας τον Πολίτη στην έξω πλευρά-, δίνοντας εντολή στον Βαλκάνο να παίξει "man to man" τον πιο επικίνδυνο παίκτη των γηπεδούχων, τον Κιοσσέ. Και στο β' ημίχρονο ήμασταν καλοί και δεν ταμπουρωθήκαμε. Αλλά θεωρώ ότι αιφνιδιάσαμε την Ερμιονίδα. Την πιέσαμε ψηλά και τις χαλάσαμε το παιχνίδι».

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ:
Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου διοργανώνει εκδρομή στα Σπάτα, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στον κρίσιμο αγώνα της 1ης θέσης μεταξύ του Αήττητου Σπάτων και του ΑΟ Χαλκίς. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας στις 12:30. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή στις 21.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας Σιγανός Αλέξανδρος (6992213639), Πισχινας Βασίλης (6941456354) και στα γραφεία του ΑΟ Χαλκίς (2221074725).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης (78' Σαλταπίδας), Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσές, Τρέσα, Παλαιοπάνος (62' Τριανταφύλλου), Μακρίδης, Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Καραμπάς, Γεωργίου, Μπακομήτρος, Θωμάς, Ανέστης, Εμέκα (82' Πατερίτσας), Πολίτης (88' Παπαδάκης), Χαρτσιάς, Τσίγκρος (73' Βαλκάνος), Μπλάνκο.







Αναλυτικά όσα είπε στον Γ. Γεωργίου:
- Μεγάλο διπλό χθες μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα για την ομάδα σας. Το σχόλιό σας; 

«Οι παίχτες μου έχουν μέταλλο. Αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα μέσα σε μία αρκετά δύσκολη έδρα. Κάναμε κατάθεση ψυχής και πήραμε ένα παλικαρίσιο διπλό. Μάλιστα, αν είχαμε τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τους Μπλάνκο, Χαρτσιά και Πολίτη θα είχαμε πάρει μία πολύ πιο εύκολη νίκη. Μην ξεχνάμε, ότι είχαμε και πέντε απουσίες. Μας έλειπαν οι τιμωρημένοι Ντελέκος και Ταυταρίδης, ενώ έχουμε χάσει και τους Στεργιανό, Κονσταντίνοφ και Παλιάτσιο»
- Πόσο εύκολο είναι για την ομάδα να παίρνει σημαντικές νίκες με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει; 
«Παραμερίζουμε τα προβλήματα που συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Τα αφήνουμε απ’ έξω, τα «κλειδώνουμε» στα αποδυτήρια και καταφέρνουμε να μένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





Δεν υπάρχουν σχόλια: