Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Εκτός έδρας ήττα, 4-2 απ' την Αγ. Παρασκευή

Την ήττα με 4-2 γνώρισαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας, χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, απ' την Αγία Παρασκευή, στο δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικείου ποδοσφαίρου.
Τα γκολ για τις Αβαντίδες πέτυχαν η Ασημώνη και η Ζιώγα, ενώ για τις γηπεδούχες σκόραραν η Πρίφτη (2), η Στεφανοπούλου και η Παρμάξη.
Οι Αβαντίδες βρίσκονται στην 5η θέση και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, θα αγωνιστούν με τον Ίκαρο Πετρωτού, εκτός έδρας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 03/12/2017 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων η Ομάδα της Χαλκίδας αντιμετώπισε την πρωτοπόρο ομάδα του 3ου Ομίλου την Αγία Παρασκευή . Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Χαλκίδας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την αντίπαλη ομάδα με σκορ (4 - 2) .
Στο 4΄λεπτό για ακόμη μία φορά χτύπησε ο κακός της Δαίμονας και την έβαλε πίσω στο σκορ από νωρίς στον αγώνα .
Οι Παίκτριες μας όμως, δείχνοντας χαρακτήρα, δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20΄λεπτό ύστερα από ένα δυνατό σουτ της Ζώγα έξω από την μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας. Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι έδειξε να ισορροπεί και για τις δύο ομάδες . Στο 39΄όμως ύστερα από αδράνεια της αμυντικής γραμμής των '' ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ '' η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κατάφερε να πετύχει γκολ και να διαμορφώσει το σκορ στο (2 - 1), το οποίο ήταν και το τελικό που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το Α΄ημίχρονο . Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κατάφερε να σκοράρει και πάλι ύστερα από αδράνεια της άμυνας μας και να διαμορφώσει το σκορ σε ( 3 - 1 ). Η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να κάνει το (4 - 1) στο 72΄ και πάλι από λάθος της άμυνας μας , η οποία κυριολεκτικά βρέθηκε σε άσχημη ημέρα . Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83΄ όταν η Ασημώνη με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της σέντρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας κάνοντας το ( 4 - 2 ). Η Ομάδα μας, η οποία κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο του ομίλου Αγία Παρασκευή και πολέμησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, στάθηκε επάξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και έδειξε ότι μπορεί να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Συγχαρητήρια σε όλες τις'' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' για το πάθος και το ήθος που έδειξαν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.....!!!!!!
Για την Ομάδα της Χαλκίδας :
Σμπρίνης, Ανδρίτσος, Μαρασίδη, Σιδερια (40΄ Κουκουβίνου), Δάρλα, Παπαδοπούλου, Καρόζη, Μεϊντάνη, Ζώγα (53΄ Νίκα), Τσώκου (79΄ Τουλούμη), Ασημώνη, Μανίτα, Myrtollari, Γιάνναλου, Σαμαρά, Δήμου ...!!!


Αποτελέσματα:
Πανηλειακός 2-0 Ίκαρος
Καρυάτιδες 1-2 Άρης Κ.
Αγ. Παρασκευή 4-2 Αβαντίδες
Πήγασος 0-0 Ολυμπιάδα

Βαθμολογία:
1. Αγία Παρασκευή 12 (19-4)
2. Πανηλειακός Πύργου 12 (10-1)
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 7 (9-6)
4. Πήγασος Θριασίου 5 (2-5)
5. Άβαντες Χαλκίδας 4 (4-8)
6. Άρης Κορίνθου 3 (5-14)
7. Καρυάτιδες Σπάρτης 1 (6-11)
8. Ίκαρος Πετρωτού 1 (1-7)

Δεν υπάρχουν σχόλια: