Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

0 Α. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Ενίσχυση σε 4 θέσεις, μόνο 2 ήττες ο ΑΟΧ το 2017

Ο Αντώνης Αυλωνίτης, μίλησε στο starsports και αποκάλυψε ότι ο ΑΟΧ θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, σε 4 θέσεις.
Σύμφωνα με τον τεχνικό του συλλόγου η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός δεύτερου φορ που θα παίζει πίσω από τον Μπλάνκο, ενός μέσου με επιθετικές αρετές (μεσοεπιθετικός) και στη προσθήκη ενός δεξιού μπακ, ώστε να καλύψει το κενό του Στεργιανού.
Η ομάδα σύμφωνα με τον κ. Αυλωνίτη έχει στόχο το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και κοιτάζει τον επόμενο αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας που θα διεξαχθεί στην Ραφήνα στις 7/1. Ο ΑΟΧ θέλει να πάρει τους πολύτιμους πόντους της νίκης, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό του Αήττητου Σπάτων και να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς.
Σχετικά με την απουσία του Χαρτσιά, ο 56χρονος προπονητής ανέφερε πως ο παίκτης έχει αποχωρήσει με δική του ευθύνη, χωρίς άδεια και για να φύγει από την ομάδα θα πρέπει να φέρει κάποια χρήματα.
Όσων αφορά τον Μπλανκο, ο Αργεντίνος επιθετικος αναμένεται να επιστρέψει στις 6 Ιανουαρίου, όποτε και λήγει η σχετική άδεια που έχει πάρει.

ΜΟΛΙΣ 2 ΗΤΤΕΣ ΤΟ 2017 Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Κλείνοντας ο Αντώνης Αυλωνίτης, εκτός από τις τυπικές ευχές για υγεία και ένα ευτυχισμένο έτος, έκλεισε τη συνομιλία μας λέγοντας: «Το 2017 η ομάδα της Χαλκίδος είχε μόνο δύο ήττες όλο τον χρόνο με Παναργειακό και Αιολικό και είναι ίσως η σημαντικότερη χρονιά. Δύο χρόνια κάνει πρωταθλητισμό με το 90% να αποτελείται από ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Εύβοια».

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: