Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

0 ΚΥΑΝΟΜΑΥΡΕΣ ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Εντυπωσιακή είναι η φετινή φανέλα των Αβαντίδων Χαλκίδας. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, καθιέρωσε φέτος τη γνήσια κυανόμαυρη χαλκιδέικη φανέλα, η οποία είναι η ίδια του ιστορικού ποδοσφαιρικού ανδρικού τμήματος του ΑΟ Χαλκίς. Οι Αβαντίδες έχουν καινούριο σήμα αλλά και καινούριο προπονητικό κέντρο. Στη φωτογραφία δεξιά η παίχτρια των Αβαντίδων, Κλαρίτα Μυρτολλάρι, ποζάρει με τη φετινή φανέλα της ομάδας.

Το μεγάλο πλήγμα όμως είναι το γηπεδικό. Μετά λύπης μας φέτος βλέπουμε η γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας, να αγωνίζεται στη μακρινή Μακρυκάπα, του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων. Ούτε καν δηλαδή στο δήμο Χαλκιδέων. Όσα ευχαριστώ πρέπει να λέμε στο γειτονικό Δήμο, άλλο τόσο πρέπει να αποδοκιμάσουμε για άλλη μία φορά το δήμο Χαλκιδέων, που δεν δίνει γήπεδο σε μία ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη μας στη Β' Εθνική κατηγορία. 
Το πρόβλημα της Χαλκίδας είναι ότι έχει πάρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία και λίγα γήπεδα. Αλλά το κακό που γίνεται είναι ότι προτιμούν να δώσουν προτεραιότητα στα ερασιτεχνικά σωματεία παρά σε ένα γυναικείο τμήμα της Β' Εθνικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: